Kartal, sıkı çalışıyor

Kartal, sıkı çalışıyor

Bank Asyada zirve mücadelesi verecek olan Konyasporda Kızılcahamam kampı devam ediyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizde morallerin iyi olduğu belirtilirken, Kartal, yarın Adanaspor ile karşılaşacak

Bank Asya’da zirve mücadelesi verecek olan Konyaspor’da Kızılcahamam kampı devam ediyor. Yeşil-beyazlı temsilcimizde morallerin iyi olduğu belirtilirken, Kartal, yarın Adanaspor ile karşılaşacak

 

Konyaspor’da lig hazırlıklarının ikinci bölümü, Kızılcahamam kampında yoğun antrenmanlar ve hazırlık maçlarıyla devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın, Pazar günü Bucaspor ile oynaması gereken hazırlık maçı rakip takımın oynamak istememesi nedeniyle iptal olurken, Kartallar günü sabah antrenman ve akşama da çift kale maçla geçirdi.

Teknik direktör Osman Özdemir gözetiminde yapılan ve yöneticilerinde izlediği çift kale maçta, fizyoterapist Ahmet Bayrak eşliğinde takımdan ayrı çalışan Peter Grajciar ve Erdinç Yavuz yer almadı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanın kalan bölümlerinde oynanan çift kale maçın galibi gri takıma 4-3 üstünlük sağlayan turuncu takım oldu. Ayrıca Konyaspor dün saat 18.00’de 3.Lig ekiplerinden Manavgat Evrenseki Spor ile hazırlık maçı oynadı.

Konyaspor, dün sabah ise Patalya otelin sahasında çalıştı. Taktik antrenmanına fizyoterapist Ahmet Bayrak ile çalışan Peter Grajciar ve Erdinç Yavuz katılmadı. Isınma hareketleri ve pas çalışmasıyla başlayan antrenman taktik çalışma ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Kartallar, akşam da 3. lig takımlarından Manavgat Evrenseki Spor ile özel maçta karşı karşıya geldi. Hazırlık maçı Patalya Hotel sahasında oynandı. Konyaspor’da sakatlıkları bulunan Peter ve Erdinç ile birlikte bazı futbolcular bu maçta yer almayarak dinlendirildi.

Kartallar, Kızılcahamam kampında 3. hazırlık maçını ise Çarşamba günü Azerbaycan 1. Lig’inden Azal ile yapacaklar. Konyaspor, son hazırlık maçında ise, 30 Temmuz Cumartesi günü Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor’un Kızılcahamam kampı 31 Temmuz Pazar günü sona erecek ve ligin durumuna göre futbolculara izin verilecek.

Öte yandan, 20 Temmuz’dan bu yana Kızılcahamam Patalya otelde yaptığı ikinci etap kampıyla lige hazırlanan Konyaspor’da moral süper. Antrenmanlar neşe içerisinde geçerken, başkan Bahattin Karapınar’da kampa hafta sonunda katılarak futbolculara moral verdi. Başkan Karapınar, iptal olan Bucaspor maçı nedeniyle akşam saatlerinde kendi arasında yaptığı çift kale maçı kampta bulunan yöneticiler Ali Fuat Çuhadar ve Cengiz Yüzer ile birlikte izledi.

FİFA’NIN YENİ FATURASI 2 MİLYON 250 BİN TL  

Konyaspor’da uzun süredir davası devam eden Tehoue’nin cezası belli oldu. Yeşil beyazlı kulüp FİFA ile yaptığı uzun temaslar sonunda karar verildi. Konyaspor Kulübü Tehoue için 2 Milyon 250 bin lira para cezası ödeyecek. Bu cezanın da kesinleşmesi ile birlikte yeşil beyazlılarda maddi problemlere bir yenisi daha eklenmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.