Kartal kuvvet çalıştı

Kartal kuvvet çalıştı

Yeni sezon hazırlıklarını çift antrenmanla sürdüren Konyasporu sıcaklar etkilemiyor. Futbolcular çalışmalardan memnun

Konyaspor'da, yeni sezon hazırlıkları dün yapılan çift antrenmanla sürdü. Yeşil-beyazlılar, günün ilk çalışmasını sabah saatlerinde gerçekleştirdi. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. Antrenmanda, iki gruba ayrılan oyuncular sahada yapılan ısınma hareketlerinin ardından salonda 9 ayrı istasyonda kuvvet çalışması yaptı. Antrenman sahada gerçekleştirilen çabukluk-koordinasyon çalışmasıyla tamamlandı.  Kartallar, dün de akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar.

 

Konyaspor’da, hazırlıklar hafta sonuna kadar devam edecek. Yeşil-beyazlılar, Pazar günü Nevşehir’de kamp yapan 2. lig takımlarından 1461 Trabazon ile karşı karşıya gelecekler.. Maç saat 17.00’de başlayacak.  Konyaspor, 3. dönemin ikinci hazırlık maçını da 13 Ağustos Cumartesi günü, saat 18.00’de Konya’da, Adanaspor ile oynayacak. Diğer özele maçlarla ilgili rakip arayışı da devam ediyor. 

 

ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

 

Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, ilk iki dönem hazırlıklarından memnun olduğunu söyledi. Tecrübeli ve genç oyuncuların yer aldığı kadroda uyum sorununu aşmak için çok yoğun bir şekilde hazırlıklara devam ettiklerini belirten Özdemir, Konyaspor'un hedeflerine ulaşması adına herkesin üzerine düşen görevi yerine getirme sorumluluğunda olduğunu dile getirdi.
Isparta Davras'ta yapılan birinci ve Kızılcahamam'da gerçekleştirilen ikinci etap kamp çalışmalarını değerlendiren teknik direktörümüz Osman Özdemir, açıklamasını şöyle sürdürdü. "Ben ve oyuncular birbirimizi tanımak açısından güzel bir ay yaşadık. Davras’daki ilk bölümde fiziksel ve kondisyon antrenmanları yaptık. Kızılcahamam’da ise tamamen taktik üzerine çalıştık. İlk etapta çalışma oldukça iyi ve ağırdı. Özellikle genç oyuncular ve eski oyuncuların kaynaşması açısından güzel bir dönemdi. İkinci etapta ise taktik antrenmanlar ve yaptığımız özel maçlarla taktiğimizi sahaya yansıtmaya çalıştık. Tabi ki, TFF’nun verdiği erteleme kararı sonrasında programda değişiklik yapmak zorunda kaldık. Bu süreci dışarıda geçirmekten ziyade kendi tesislerimizde değerlendirmenin bir avantaj olduğunu düşündük. Uzun kamp süreçleri oyuncuların motivasyon ve morallerini bozuyor. Biz böyle çalışmaya devam ediyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.