Kartal, izin yapıyor

Kartal, izin yapıyor

Konyasporda izin başladı. Kızılcahamamda gerçekleştirilen 2. dönem kampının 4 gün erken bitirilmesinin ardından futbolculara 5 gün izin verildi

Konyaspor’da izin başladı. Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 2. dönem kampının 4 gün erken bitirilmesinin ardından futbolculara 5 gün izin verildi. 20 Temmuz'da başlayan Kızılcahamam ikinci etap kampının son gününde Azerbaycan 1.Lig takımlarından Azal ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen yeşil-beyazlılar rakibini 3-2 yendi. İlk yarısını 2-/0 öne kapattığı maçta Konyaspor’un gollerini Serkan Şahin, Recep Aydın ve Can parlayan attı. Kartallar, diğer hazırlık maçlarında ise İran’ın Perspolis takımına 2-1 yenildi ve Manavgat’ın 3. lig temsilcisi Evrenseki takımı ile de 0-0 berabere kaldı. Perspolis maçında ki golü genç futbolcu Serbay kaydetti.  

Konyaspor’da, daha önceki planlamaya göre 31 Temmuz'da tamamlanması gereken kamp, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sezon başlangıç tarihinin 9-10 Eylül olarak açıklanmasının ardından 4 gün önce bitiren yeşil-beyazlı takımda  5 günlük izinin ardından 2 Ağustos Salı günü bitecek. Futbolcular aynı gün saat 17.00’de Tatlıcak tesislerinde toplanacaklar ve saat 18.00'de yapılacak antrenmanla üçüncü etap çalışmalarına başlayacaklar. Bu dönemde hazırlık maçlarına da ağırlık verilecek.

Konyaspor’da, 3. dönem çalışmaları Milli takımda bulunan Ali Dere ve A2 takımıyla çalışmalara katılan Gökhan Emreciksin ile sakatlığı iyiye giden Erdinç’in de katılmasıyla 27 kişilik kadroyla gerçekleştirilecek. Peter’in Sparta Prag’a transferi konusunda da bekleme devam ediyor.. Süper ligde bazı takımların küme düşürülmesi ve Konyaspor’un yeniden Süper lige dönmesi halinde Peter’in transferine izin verilmeyecek. Aksi halde, ücret konusunda anlaşma sağlanması halinde Peter Sparta Prag’a verilecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.