Kartal güç topluyor

Kartal güç topluyor

Isparta Davras kampının ardından ikinci etap hazırlıklarını Kızılcahamamda sürdüren Konyasporda çalışmalar devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, lige hazır girebilmek için güç topluyorlar

Konyaspor’da Kızılcahamam kampı, önceki akşam ve dün sabah yapılan antrenmanla devam etti. Kampta, ikinci günün ikinci çalışmasını akşam saatlerinde Patalya otelin sahasında teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştiren yeşil-beyazlılarda çalışmalar iki eksikle devam ediyor. Akşam antrenmanı düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 3 grupta dar alanda pas çalışması yapan futbolcular, 40 dakikalık sürede sahaya kurulan parkurda koordinasyon ve dayanıklılık antrenmanı gerçekleştirdi. Antrenman yarı sahada çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Konyaspor'da, hafif sakatlıkları bulunan takım kaptanlarından Erdinç Yavuz ve genç oyunculardan Abdülkerim Bardakçı, sağlık ekibimizin raporu doğrultusunda önceki sabah dinlendirilirken akşam antrenmanında takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ahmet Bayrak yönetiminde yürüyüş yaptıktan sonra açma-germe hareketleriyle çalışmayı tamamladılar.
Kartallar, dün sabah ise otelin sahasında teknik-taktik çalışması yaptılar. Antrenmana genç Milli takımda bulunan Ali Dere ve kadro dışı olan Gökhan Emreciksin katılmadı. Konyaspor, Kızılcahamam kampında ilk hazırlık maçını dün İran 1. lig takımlarından Perspolis ile oynadı. Daha önce Shahin ile oynanacağı açıklanan karşılaşma İran ekibinin programının değişmesi nedeniyle iptal edildi. Konyaspor, 24 Temmuz Pazar günü (yarın)  Bucaspor, 27 Temmuz Çarşamba günü Azerbaycan 1.Lig'inden Azal ile karşılaşacak.  Kartallar, son hazırlık maçını 30 Temmuz Cumartesi günü Adanaspor ile oynayacak. Kamp ise, 31 Temmuz Pazar günü sona erecek.
Öte yandan, Konyaspor’un genç futbolcuları imaj değişikliğine giderek saçlarını kestirdiler.  Öncülüğünü takım kaptanlarından Ertuğrul Arslan ile kaleci Ercüment Kafkasyalı'nın yaptığı tecrübeli oyuncuların isteği doğrultusunda, kamp kadrosunda yer alan genç futbolcuların saçları kesildi. Bir gün önce uzun ve şekilli saçlara sahip olan, ertesi gün ise traşlı saçlarla görünen yeşil beyazlı genç futbolcuları teknik direktör Osman Özdemir'in çalışma sırasında tanımakta güçlük çektiği gözlendi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.