Kartal: Görevimin başındayım

Kartal: Görevimin başındayım

TFF 2. Ligde mücadele eden ve geçtiğimiz sezon Bank Asya 1. Liginin kapısından dönen yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekersporda teknik adam belirsizliği dün İsmail Kartalın Konyaya gelmesi ile son buldu.

 Uzun süredir devam eden ve Konya’ya gelmesi geciken Kartal ile ilgili kafalarda oluşan soru işaretleri ve yönetimin başka hocalarla görüştüğü söylentileri başarılı teknik adamın takımın başına geçmesi ile noktalandı. Geçtiğimiz günlerde Kartal’ın Konya’ya gelmesinin gecikmesi ve takımdan ayrılacağı haberleri ile Bahattin Güneş’in ismi gündeme gelmişti.
Yeşil-beyazlılar yaşanan bu gelişmelerin ardından transfer çalışmalarına hız verdi. Teknik adam Kartal’ın transfer için hazırladığı raporu önümüzdeki günlerde yönetim kuruluna sunması bekleniyor. Yönetim kurulu ise alacağı rapor doğrultusunda çalışmalarına start verecek.
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız başarılı teknik adam Kartal,  yaptığı açıklamada her hangi bir ayrılığın söz konusu olmadığını ve yardımcısı ile birlikte yönetim kurulu ile bir araya gelerek transfer görüşmeleri yaptıklarını söyledi.
Tek düşüncelerinin önümüzdeki sezon daha başarılı bir takımla yola çıkmak olduğunun altını çizen Kartal; “Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans ortaya koyduk ve Bank Asya Ligi’nin kapısından döndük. Bu sezon daha iyi ve daha tecrübeli bir ekip olmak istiyoruz. Bunun için kollarımızı sıvadık ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Takım içerisinde yapılacak değişikliklerle ilgili hazırladığım raporu önümüzdeki günlerde yönetim kuruluna ileteceğim ve çalışmalarımıza hız kazandıracağız. Bünyemize ve eksik mevkilere yapacağımız transferleri büyük bir gizlilik içerisinde yürüteceğiz. Takıma kazandırmayı düşündüğümüz isimleri transferleri noktalandıktan sonra açıklayacağız” diye konuştu.
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise lig ve transfer konularında da açıklamalar yaptı. Bu yıl maçların 15’er takımlı 3 grupta oynanacağı ve grupların her bölgenin yer alacağı takımlardan oluşacağını belirtti. Lig sonunda gruplarında birinci olan 3 takım Bank Asya 1. Ligi’ne terfi edecek. İyi bir takım oluşturmak istediklerini ve hedeflerinin başa oynamak olduğunu da dile getiren Başkan Erence, sözlerini şöyle tamamladı. “Lig bu yıl daha çetin geçecek. Bu nedenle, kadromuzu koruyarak yapacağımız yeni takviyelerle güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz. Lige iyi başlar ve arayı açabilirsek sonunu getiririz ve hedefe ulaşırız.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.