Kartal galibiyete kilitli

Kartal galibiyete kilitli

Konyaspor, Kayseri Erciyes maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Genç takımının ilk kez bir deplasman maçına çıkacağını hatırlatan teknik adam Özdemir, zorlu maçın özgüvenlerini ka

Konyaspor, Kayseri Erciyes maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Genç takımının ilk kez bir deplasman maçına çıkacağını hatırlatan teknik adam Özdemir, zorlu maçın özgüvenlerini kazanmak adına önemli olduğunu söyledi

Bank Asya 1. ligde ilik yarı geride kalırken, Konyaspor’da gözler Pazar günü Kayseri deplasmanında Erciyesspor ile oynanacak maça çevrildi. Yeşil-beyazlı takımda, bu karşılaşmanın hazırlıkları bir günlük izinin ardından pazartesi akşamı yapılan tek antrenmanla başladı. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana Abdülkerim Bardakçı dışında tüm oyuncular katılırken, sakatlığı iyiye giden Can Parlayan takımla birlikte çalıştı. Serbest koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, iki seri olarak yapılan polar saatle koşu çalışması ve dar alanda top tekniğine dayalı çalışma ile devam etti.

Daha sonra iki seri tempolu koşu çalışması yapan Kartallar, açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Top çalışması sırasında dizine aldığı darbe sonucu yerde kalan Hakan Aslantaş saha kenarında yapılan ilk  tedavinin ardından tesislere geçti. Oyuncumuzun ciddi bir sakatlığının olmadığı açıklandı. Konyaspor dünü ise çift çalışmayla geride bıraktı. Sabah iki grup halinde salonda yapılan antrenmana tüm oyuncular katılırken, Pazartesi akşamı yapılan çalışmada ayağına aldığı darbe sonucu sakatlanan Hakan Aslantaş takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman salonda yapılan çalışma ve sahadaki koşu ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı. Yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde ise kondisyon ve teknik-taktik çalıştılar. Konyaspor’da, sakatlığı nedeniyle İstanbul’da tedavi olan Ertuğrul ile birlikte kırmızı kart cezalısı Hakan bu hafta takımdaki yerlerini alamayacaklar.

SAHADA İKİ FARKLI OYUN VARDI

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Kasımpaşa maçında sahada iki farklı oyunun olduğunu söyledi. İlk yarının kendilerinin kontrolü altında geçtiğini ifade eden Özdemir; “İyi mücadele ettik ve ilk yarıda pozisyonlar yakaladık ancak bunları değerlendiremedik. İkinci yarıda ise gördüğümüz kırmızı kart oyun düzenimizi bozdu. On kişi kalmamıza rağmen eksiğimizi hissettirmeden iyi bir performansla oynadık. Rakip Kasımpaşa ise bu bölümde daha etkili görünse de ciddi anlamda pozisyonlar bulamadı. Ligi iyi başlamak ve ilk hafta her zaman için önemlidir. Kazanmak için sahaya çıktık ancak kazanamasak da aldığımız bir puan değerlidir. Şimdi önümüzdeki Kayseri Erciyesspor maçını düşünüyoruz. Bu genç takım ilk deplasman maçına çıkacak. Kendimize olan güvenimizi kazanma adına çok önemli bir karşılaşma olacak. İyi bir maç olacağını tahmin ediyorum. Kazanmak istiyoruz ve bunu başaracak gücümüz var. bizim adımıza iyi sonuçlanmasını düşündüğümüz bir maç. İnşallah bunu başararak Konya’ya döneriz” diye konuştu.

GALİBİYETLE DÖNMEK İSTİYORUZ

Çok iyi mücadele ettikleri ve pozisyonlara girdikleri Kasımpaşa maçında sezona galibiyetle başlamak istediklerini ancak 1 puan almak zorunda kaldıklarını ifade eden Konyasporlu oyuncu Recep Aydın, hafta sonu çıkacakları ilk deplasman maçından galibiyetle ayrılacaklarına inandığını söyledi. Kasımpaşa maçını değerlendiren Aydın, “Galibiyetle başlamak isterdik. Ama 10 kişi kalmamız bizi etkiledi. Ağabeylerimizi ve arkadaşlarımızı mücadelelerinden dolayı kutluyoruz. Gerçekten çok iyi mücadele ettik. Maçın hakkı bizimdi diye düşünüyorum. Ama sonuca gidemedik. İnşallah bu hafta Kayseri Erciyesspor maçı ile ligdeki ilk galibiyetimizi alırız. Ve gün geçtikçe daha iyi olacağımıza inanıyorum” şeklinde görüş belirtti. Kayseri Erciyesspor maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Recep Aydın, “Bu bizim ligdeki ilk deplasman maçımız olacak. Hedefimiz bu sezonki ilk galibiyetimizi almak olacak. Fakat herşey sahada belli olacak. Çıkıp mücadele edeceğiz. Çok iyi bir arkadaşlık ortamımız var. Bunu da sahaya yansıttığımıza inanıyorum. Bu ilk Kasımpaşa maçında açıkça göründü. Birlik beraberliğimizi daha da pekiştirerek ligde iyi işler yapacağız. Buna inanıyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.