Kartal Erciyes zirvesinde

Kartal Erciyes zirvesinde

Konyaspor ligin 2. maçında bugün Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kayseri Kadir Has stadında oynanacak maç saat 18.30da başlayacak ve TRTden naklen yayınlanacak.

Konyaspor ligin 2. maçında bugün Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Kayseri Kadir Has stadında oynanacak maç saat 18.30’da başlayacak ve TRT’den naklen yayınlanacak. Temsilcimizin tek eksiği Hakan Aslantaş

 

 

Konyaspor ligde ikinci, deplasmanda ilk maçında, bugün Kayseri’de çıkacak. Yeşil-beyazlılar, Kayseri Erciyesspor ile karşı karşıya gelecek. Kayseri Kadir Has stadında oynanacak maç saat 18.30’da başlayacak ve TRT’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada,  Taner Gizlenci düdük çalacak. Gizlenci’nin yardımcılığını Arkın Akgöl ve Erdem Gökalp yaparken, maçın dördüncü hakemi Özkan Çeliker. Öte yandan TFF Merkez Hakem Kurulu tarafından Kayseri Erciyesspor ile oynanacak olan 2.hafta maçında görevlendirilen Denizli Bölgesi hakemi Taner Gizlenci, Konyaspor’un son olarak 13 Aralık 2009 tarihinde deplasmanda Giresunspor’a 3-2 kaybettiği maçı yönetti.

 

Konyaspor’da, Erciyes maçının hazırlıkları puan üzerine yapıldı. İlk hafta Kasımpaşa ile berabere kalan ve Kayseri deplasmanından da puanla dönmeyi amaçlayan yeşil-beyazlılar, Kayseri’ye dün sabah gittiler ve Altınsaray otelde kampa girdiler. Temsilcimizde, Erciyes maçının hazırlıkları dün öğleden sonra yapılan ter idmanıyla tamamlandı. Konyaspor’da, sakat olan Ertuğrul ile Cuma günkü antrenmanda sakatlanan kaleci Ercüment kadroda yok. Kırmızı kart cezası nedeniyle Kasımpaşa maçında oynayamayan Recep bu hafta ilk 11’de görev yapacak. Sakatlığı geçen Can Parlayan ve Ercüment’ini yerine genç kaleci Nazmi maç kadrosuna alındı. Kırmızı kart cezalısı Hakan Aslantaş’ın yerine sağ kanatta Recep görev yapacak.  Kere ise yabancı kontenjanı nedeniyle kadroya alınmadı.

 

Konyaspor ile Kayseri Erciyesspor, Bank Asya 1. ligde bugün 3. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce Kayseri ve Konya’da oynanan iki maç 1-1 ve 0-0’lık sonuçlarla berabere sonuçlanmıştı. Kartallar, hakem Taner Gizlenci ile de 4. maçına çıkacak. Gizlenci, son olarak Konyaspor’un 2009’da Giresunspor’a deplasmanda 3-2 yenildiği maçta düdük çalmıştı. Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak. Pawelek- Tolga, Erdinç, Selim, Muhammet- Serkan, Perez–Recep, Serbay, Ali Dere- Robak.

 

ÖZKAN: İSTEDİĞİMİZİ ALARAK DÖNECEĞİZ

 

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü İlker Özkan, ligin ilk haftasında oynanan Kasımpaşa maçının ve Konyaspor’un bugün Kayserispor deplasmanında vereceği zorlu sınavı değerlendirdi. Kasımpaşa karşısında aldıkları bir puanla lige iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Özkan; “Zorlu rakibimizden aldığımız bir puan kötü değil. Çünkü Kasımpaşa, oturmuş kadrosunu bozmadı ve yaptığı takviyelerle daha güçlü bir ekip haline geldi. Kendi sahamızda oynamamıza rağmen genç isimlerle aldığımız bir puan hanemize yazılan bir artıdır. Şimdi tek hedefimiz Kayseri Erciyesspor deplasmanından istediğimiz alarak dönmek. Hedefimiz üç puan ancak bir puan da alırsak bunun kötü olacağını düşünmüyorum. Biz yönetim kurulu olarak bu konuda teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Takım içinde karşılıklı diyalog, kaynaşma ve saygı sevgi oldukça seviyeli devam ediyor. Bu konuda teknik heyetimizin kurduğu iletişim hepimizi memnun ediyor. Bunun da takıma olumlu bir şekilde başarı olarak yansıyacağına inanıyorum. Benim buradan genç futbolcularımızdan bir ricam olacak. Teknik patronumuz Osman Özdemir’in kendilerine verdiği ilk 11 şansını iyi kullanmalarını istiyorum. Kendilerine verilen şansı iyi kullansınlar ve Konyaspor’un gelecekteki değişmez elemanları olsunlar. Genç ve kaliteli isimlerimiz bunu yapacak güçteler” dedi.

 

Konyaspor taraftarlarına da seslenen Özkan, “Taraftarlarımız hiç merak etmesinler. Kayseri Erciyes maçından iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum. Ayrıca taraftarlarımız, ligin ilk haftasında Kasımpaşa karşısında az bir seyircimiz olmasına rağmen oldukça güçlü bir sesle bize destek verdiler kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz aylarda futbolda yaşanan spekülasyonlardan dolayı taraftarın biraz futboldan soğuduğunu düşünüyorum. Maçlara gösterdikleri ilginin az olmasının nedeni biraz da bu olabilir. Ancak ilerleyen haftalarda iyi futbol ortaya koyarak daha heyecanlı maçlar çıkaracağımıza inanıyorum. Başarıyı yakaladığımızda daha çok taraftarımıza maç izlettireceğiz. Başarımız ile birlikte taraftar sayımızda artacaktır” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.