Karaduman: Ülkemiz 20 yıldır pandemi yaşıyor

Karaduman: Ülkemiz 20 yıldır pandemi yaşıyor

Saadet Partisi Konya milletvekili Abdülkadir Karaduman, “Ülkemiz 20 yıldır pandemi yaşıyor. Sağlıkta, eğitimde, ekonomide 20 yıldır sorunlar çözülmüyor” dedi

Saadet Partisi Meram ilçe teşkilatı aralık ayı divanı il binasında gerçekleştirildi. Divan toplantısına Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal, ilçe yönetimi, mahalle temsilcileri ve çok sayıda partili ile Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman katıldı. Divan toplantısı, konuşmaların ardından rapor sunumları İle devam etti.

52 YILDIR HAKKI ÜSTÜN TUTUYORUZ

Divan Toplantısında konuşan Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, “Elli iki yıldır Cenab-ı Hakk'a şükürler olsun ki bir kere bile aldanmamış, bir kere bile kandırılmamış bir davanın mensuplarıyız.  Rakiplerimiz her yıl savrulurken, onların hissesine ve payına her gün savrulmalar düşerken, her gün yanılgıya düşerken Cenab-ı Hakk'a hamdolsun ki 52 yıllık zaman zarfı içerisinde bir kere bile aldatmamış, bir kere bile güvendiği dağlar boşa düşmemiş bir hareketin mensuplarıyız. Ve niçin bir kere bile aldanmadık? Çünkü biz duruşumuzu şartlara göre belirlemeyiz. Biz duruşumuzu konjonktüre göre belirlemeyiz. Biz duruşumuzu mevcut zemine ve zamana göre belirlemeyiz.  Biz duruşumuzu, inancımıza göre belirleyen bir hareketiz 52 yıl önce ne dediysek Erbakan Hocamız 52 yıl önce ne dediyse aynı söylemleri söylemeye devam ediyoruz” İfadelerini kullandı.

img-0827-001.jpg

BANANE AMERİKA’DAN DEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Saadet partisi olarak her zaman hakkı üstün tutmaya çalıştıklarını kaydeden Karaduman sözlerine şöyle devam etti : “52 yıl önce ekonomide Yahu Amerika'ya kafa tutarak bu ülkede iktidara gelemezsiniz. Amerika'yla iş birliği yapmadan bu ülkede yağmurlu havada Allah'ın suyunu göremezsiniz diyenlere rağmen nasıl ki Erbakan hocamız ‘Bana ne Amerika'dan’ dediyse bugün elli ikinci yılında Milli Görüşçüler aynı inançla, aynı kararlılıkla bana ne Amerika'dan demeye hamdolsun ki devam ediyor. Dün Erbakan hocamızın ülkemizde birilerinin alın terini ve emeğini sömüren modern tefecilere karşı Nasıl ki faizsiz bir düzen önerisini ortaya koyduysa.  Nasıl ki faizsiz bir modeli ortaya koyduysa faizi Allah ve resulüne karşı harp etmek olduğunu, harp ilan etmek olduğunu ortaya koyduysa bugün 52 yılında da bütün Milli görüşçüler faizin kökünü kazımak adına hamdolsun ki canhıraş bir mücadeleyi ortaya koyuyor. Ve bu uğurda çalışmaya devam edecektir.”

İNANÇ ESASLARIMIZI İMAN ESASLARIMIZI ŞARTLARA, ZAMANA KONJONKTÜRE GÖRE DEĞİŞMEZ

 

Ülke olarak ahlak manevi değerlerin tahribata uğradığına dikkat çeken Karaduman, “Bugün adım başı ATM'ler bile kurulmuş olsa, her evde buzdolabı gibi banka ATM'leri bile olsa Milli Görüşçüler faiz haramdır demeye Allah'ın izniyle devam edecektir. Faizin haramın normalleştiği her şeyin alenileştiği, İnsanların dünyevileştiği,  yapılan işlerde Allah ve resulünü hesaba katılmadığı bir ortamda ahirete bakarak bu çalışmaları yapmak en önemli ölçümüzdür. Dolayısıyla biz ne için yanılmayız? Çünkü biz Allah'a ve resulünün bize öğrettiklerine göre eden bir topluluğuz. Şimdi size gelip diyorlar ki yahu siz Elli yıldır aynı şeylerden bahsediyorsunuz. Elli yıldır aynı şeyleri anlatıyorsunuz. Yahu dünya değişti, şartlar değişti. 2021  yılının Kasım ayı içerisindeyiz. Siz hala elli yıl önce söylediğiniz türküyü bugün hala yine söylüyorsunuz diyorlar. Ne olur siz de faize helal deseniz. En azından bunun bir sorun olmadığına dair bir takım şeyler söyleseniz. Yani bu günahların günah olduğunu siz olmasanız kimse anlamayacak. Siz olmasanız bir ofsayt çizgisi olmayacak ve biz ofsayta düşmeyeceğiz. Ne olur da biraz bunları esnetseniz. Elli yıldır aynı şeyleri söylüyorsunuz diyenlere biz şunu söylüyoruz. Biz 50 önce bunları söyledik. Şimdi İslam birliği demeye devam ediyoruz. Ve kıyamete kadar da bunları söylemeye Allah'ın izniyle devam edeceğiz. Çünkü hak olan değişmez. Çünkü bizim inanç esaslarımız İman esaslarımız şartlara, zamana konjonktüre göre değişemeyiz” şeklinde konuştu

PANDEMİNİN AŞISI MİLLİ GÖRÜŞ’TE

Ülkedeki kötü gidişatın ancak Milli görüş iktidarı ile düzeleceğini belirten Karaduman, sözlerini şöyle tamamladı:  “Geçtiğimiz günlerde bir Milli Eğitim Müdürü ziyaretimiz sırasında eğitimin durumunu sorduğumuzda, 'Pandemi nedeniyle eğitimde aksaklıklar oluyor' dedi. Bu ülkenin eğitim sistemi pandemiden önce çok mu iyiydi sanki. Şimdi ülkemizdeki ekonomik sıkıntıyı da pandemiye bağlıyorlar. Bu tam anlamıyla sorunların üzerini örtmek demektir. Ülkemiz 20 yıldır pandemi yaşıyor. Sağlıkta, eğitimde, ekonomide 20 yıldır sorunlar çözülmüyor. Milletimize çağrıda bulunuyoruz. Bu pandeminin aşısı Milli Görüş'te. Gelin, öyle bir aşı yapacağız ki ülke entübe olmaktan kurtulacak Allah’ın izni ile. Ekonomide, sağlıkta, eğitimde ülkemiz saadete kavuşacak.”

img-0825.jpg

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.