Karababa: Önemli işlere imza attık

Karababa: Önemli işlere imza attık

Türkiye Futbol Antrenörle Derneği Konya Şubesi Başkanı İsmet Karababa, yaptıkları çalışmaları değerlendirdi ve yeni sezon öncesi antrenör ve tüm spor camiasında başarı dileklerinde bulundu

Türkiye Futbol Antrenörle Derneği Konya Şubesi Başkanı İsmet Karababa, yaptıkları çalışmaları değerlendirdi ve yeni sezon öncesi antrenör ve tüm spor camiasında başarı dileklerinde bulundu Karababa, “Futbol ailesinin en önemli kesimlerinden bir olan antrenörlerimizi bir çatı altında toplayan derneğimizin yönetimine geldiğimiz günden bu güne kadar sorumluluklarımızın bilinci içerisinde çalışmalarımızı sürdürme gayreti içinde olduk, olmaya da devam etmekteyiz.

 

Ben ve ekibimin görevde geçen beş yılını değerlendirdiğimizde çok önemli hizmetleri yaptığımız gerçeği ile karşılaşırsınız. Bu süreyi incelediğinizde derneğimizin kuruluşundan bu güne yapılmayanların yapıldığını, yapılan hizmetlerde sürekliliğin sağlandığını görürsünüz.

 

Mevlana Yılında yürüttüğümüz organizasyonlar, geleneksel hale getirdiğimiz çalışmalar, devamlılık arz eden hizmetlerimiz spor ailemizi oluşturan her kesimin bilgisi ve katılımı ile gerçekleştiğinden bunları burada sıralamak istemiyorum, her türlü çalışmamızı antrenör camiasının temsilindeki sorumluluklarımızın bir gereği olduğu inancı içinde yürüttüğümüz bilinmelidir. Derneğimizin gelir kaynakları bellidir, sınırlı sayıdaki gelirimiz derneğimizin rutin hizmetlerini karşılamasına ancak yeterken, tapusunu alarak kazandırdığımız büromuz bile derneğimiz adına başlı başına çok önemli bir kazanımdır.

 

Beş yıllık çalışma süremiz içindeki faaliyetlerimizi derneğimizin sınırlı sayıdaki gelirleri ile yapmamız mümkün değil, ben ve ekibimdeki yer alan arkadaşlarımın fedakârlıkları, çevremizdeki dostlarımızın yaptıkları katkılar ile bu hizmetler verilmektedir.

 

Görev süremizin biteceği güne kadar bu kararlı ve duyarlı çalışmalarımız antrenörlerimiz adına, antrenör mesleğinin saygınlığını, etkisini koruma adına yürütülecektir” dedi.

 

İsmet Karababa yeni sezon öncesinde antrenörlere ve spor camiasına başarı ve fair-play temennisinde bulundu. Karababa: “Futbol ailesi içinde her zaman kendini yenileyen, bilgilerini tazeleyen, belli araçları kullanarak kendini geliştiren en önemli kesim antrenörlerimizdir. Her dönemde kendini yenileyen biz antrenörler için her sezon yeni hedefler için yeni bir başlangıçtır. Biz antrenörler; sürekli dünya futbolunu takip etmenin, bilgilerimizi yenilemenin, planlı, programlı çalışmanın, sabırlı ve azimli olmanın bizi başarıya taşıyacağını biliriz. Bu bilinç ve duyarlılık içindeki antrenörün futbolumuz ve camiamız adına verdiği  “Gelecek Bizim Beynimizdedir” mesajını içinde yaşadığımız toplum, sporumuzu yönetenler iyi analiz etmeli doğru antrenörü, doğru yerde değerlendirme hassasiyeti içinde olmalıdır.

 

Başarıyı arayan kulüplerimiz belirledikleri hedeflere takımlarını ulaştıracak antrenörü seçmede yarışmacı veya yetiştirici antrenör özelliğine dikkat etmelidir. Yeni sezona biz antrenörler her yönümüzle hazırız, yeni sezonda tüm kesimlere başarılar dilerken, fair play ruhunun hakim olacağı biz sezonu yaşamamızı temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.