Kampta moraller iyi

Kampta moraller iyi

Konyasporda lig hazırlıkları tüm hızıyla Davrazda sürerken, yönetim ise, ekonomik krizin aşılma umudunu başlatılan kampanyaya bağladı

Konyaspor’da lig hazırlıkları tüm hızıyla Davraz’da sürerken, yönetim ise, ekonomik krizin aşılma umudunu başlatılan kampanyaya bağladı.. Genç futbolcu Ali Kireş ise, önceki günkü antrenmanda sakatlandı. İznin sona ermesinin ardılan yapılan sağlık kontrollerinin tamamlanmasıyla Cumartesi günü Isparta Davraz'a giderek kampa giren yeşil-beyazlı takımda birinci etap kampı günde çift antrenmanla devam ediyor.. Kampın beşinci günü akşam saatlerinde yapılan günün üçüncü antrenmanıyla tamamlayan Konyaspor’da kampın havası süper..  Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan çalışmaya tüm oyuncularımız katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda top tekniğine dayalı pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra gruplar halinde topla koordinasyon çalışması yapan futbolcular, top ve koşu çalışmasının ardından dönüşümlü olarak yarı sahada çift kale maç ve şut antrenmanı gerçekleştirdi. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Kartallar, dün de sabah ve akşam saatlerinde olmak üzere çift antrenman yaptı.. Sabah top, akşama da kondisyon ağırlıklı çalışmada tüm futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Dünkü antrenmana, bir gün önce çalışmada sakatlanan ve sağ bacak adalesinde yırtık olduğu tahmin edilen Ali Kireş katılmadı. Ali Kireş’in dün MR’ı çekilecekti. Durumu bu kontrolün ardından belli olacak. 

3 FUTBOLCUYA ÖDEME YAPILDI

Konyaspor’da, yönetim bir yandan kampanya başlatırken, diğer yandın futbolculara ödemeler gerçekleştirildi. Alınan bilgilere göre, Gökhan Emreciksin, Hakan Aslantaş ve Ertuğrul’a önceki gün ödeme gerçekleştirildi.. Yeşil-beyazlı yöneticiler, takım içerisinde sorun olmadığını, dış ödemeleri gerçekleştirmeleri halinde rahatlayacaklarını dile getirdiler.. Buna göre, Milos’un alacağının ödenmesi için 4 taksit önerisinde bulunuldu. Bu kabul edilmesi halinde ödemeler 120 bin euro olarak 4 taksitte gerçekleştirilecek. Robak’ın transfer taksiti olarak ise, eski kulübüne 100 bin euro ödenmesi halinde kalanın 200 bin euro’luk taksitlerle yatırılacağı ileri sürüldü.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.