Kadro 27ye indirildi

Kadro 27ye indirildi

Konyasporda futbolculara verilen izin devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte Kızılcahamam kampı kadrosu belli oldu. Ali Kireş, Ali Karan, Abdülkerim Kılınç, Mustafa Sayan ve Onur Uğlu kampa katılmayacak

Konyaspor’da futbolculara verilen izin devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte Kızılcahamam kampı kadrosu belli oldu. Ali Kireş, Ali Karan, Abdülkerim Kılınç, Mustafa Sayan ve Onur Uğlu kampa katılmayacak

 

 

Konyaspor’da izin sürüyor. Isparta Davras’da gerçekleştirilen 1. döneme kamp çalışmalarını tamamlayan yeşil-beyazlılar da, ikinci dönem çalışmaları ise 20 Temmuz Çarşamba günü Kızılcahamam’da başlayacak. Isparta Davras Sirene hotelde 2-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen birinci etap kampı boyunca 23’ü saha, 3’ü salon, 4’ü kros, 2’si kros parkurunda tempolu koşu çalışması olmak üzere toplam 32 antrenman yapan yeşil-beyazlılar ayrıca birde anaerobik eşik testinden geçtiler.

 

Konyaspor’da, teknik adamlar tarafından verilen iki günlük izinin ardından yarın ikinci etap çalışmaları başlayacak. Kızılcahamam Patalya hotelde gerçekleştirilecek ve 4 hazırlık maçının oynanacağı ikinci etap kampı 31 Temmuz’da sona erecek.  Kampa, Konya’daki futbolcular Çarşamba sabahı Tatlıcak tesislerinden hareket ederken, Konya dışındaki futbolcularda Kızılcahamam’a gelerek kampa katılacaklar.

 

Bu arada, Konyaspor’da Davras kampının ardından kadro da indirime gidildi. Robak ve kaleci Pawelek’in ise izinli olarak ülkelerine gittikleri öğrenildi. Teknik adamların değerlendirmesinin ardından bazı genç futbolcular kadrodan çıkartıldı. Buna göre, Konyaspor’da 32 kişiden oluşan kadro, 5 genç futbolcu çıkartılarak 27’ye indirildi. Kadrodan çıkartılan ve ikinci dönem kampına katılamayacak futbolcular şunlar. Ali Kireş, Ali Karan, Abdülkerim Kılınç, Mustafa Sayan ve Onur Uğlu katılmayacak.

 

ÖZDEMİR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

 

Isparta Davras kampında çalışmalarının son derece verimli geçtiğini belirten teknik direktör Osman Özdemir, hazırlık maçlarına ağırlık verilecek Kızılcahamam ikinci etap kampını çok önemsediklerini ve sezona en hazır şekilde girmek istediklerini söyledi.

 

Teknik direktör Özdemir, Davras Sirene hotelde yapılan birinci kamp dönemini değerlendirdi ve şu açıklamayı yaptı. “Konyaspor’u bu sezon bir takım zorluklar bekliyor. Ama ben bu zorlukları aşacağımızı düşünüyorum. Bunu gerçekleştirebilmek adına da sezon başı hazırlıklar bizim için çok önemli. Isparta Davras’ta yaptığımız kampın bu açıdan çok verimli olduğuna inanıyorum. Oyuncuları tanıma açısından benim için büyük bir fırsat oldu. Tabi ki, alt yapıdan gelen oyuncuların yukarı ile intibakları benim adıma kafamda büyük bir soru işareti idi. O konuda da bir takım bilgi sahibi olduk. Sezon başı hazırlıklarının amacı kuvvet ve dayanıklılık adına yapılması gereken çalışmaları yapmaktı. Bizde 15 günlük bölümde bunları yaptık. Gayet iyi bir kamp dönemi oldu. Sakatlık anlamında büyük sorunlar yaşamadık. Bu açıdan sevindirici bir durum oldu.”

 

20-31 Temmuz tarihleri arasında yapılacak ikinci kamp dönemi ile ilgili de bilgiler veren teknik direktör Osman Özdemir, bu konuda da şunları söyledi. “İkinci etap kampı Kızılcahamam’da ve bu bölümde daha fazla hazırlık maçları olacak. Bu kamp hem oyuncuların bizi hem de bizim oyuncularımızı tanıyıp bilgilenmemiz açısından daha önemli olacak. Belki de sezon içerisinde takım kurgusunda vereceğimiz kararlar Kızılcahamam kampında daha fazla netleşecek. Bu nedenle Kızılcahamam kampını çok önemsiyorum. Isparta Davras kampı gibi bu kampında bizim adımıza çok verimli geçeceğine inanıyorum.”  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.