İstikbal'in 807. Mağazasını Dörtyol'da Açtı

İstikbal'in 807. Mağazasını Dörtyol'da Açtı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 807. İstikbal mağazası törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Hatay Valisi M.

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 807. İstikbal mağazası törenle hizmete açıldı. Açılışta konuşan Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, artık ülkelerin gerçek gücünü dünyaya arz edebildikleri ve kabul ettirebildikleri marka sayısıyla ölçülür hale geldiğini söyledi.
Günümüz Fatihlerinin genç girişimciler olduğunu ifade eden Vali Celalettin Lekesiz, “Amerika’ya olan ziyaretimde İstikbal mağazasını gördüğümde kendi işyerimi görmüş gibi sevindim ve bir o kadar da gurur duydum. Girişimcilerimiz artık daha büyük düşünmek zorundalar. Boydak ailesi bir işçi ailesi ama büyük düşünerek, büyük hayaller kurup bunları bir hayata geçirerek bunu başardı. Örnek olmasını ve işletmenin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ise Kayseri’de baba mesleği olan şirketin büyüklerinin 'sizin geleceğiniz parlak şirketin ismi İstikbal olsun' diyerek şirketin adını konulduğunu belirterek, "Amcam ve kardeşlerimle birlikte çok zor ve sıkıntılı günler yaşadık. Çok yokuş çıktık; ama her zaman birlik ve beraberlik içerisinde güç birliği oluşturduk." dedi. AK Parti Hatay Milletvekili H.Bayram Türkoğulu da atılan her adımın ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine bir adım daha yaklaştırdığını söyledi. Türkoğlu, "Bu vizyonla ülkemizi daha ileri ve daha güçlü bir konuma getirmek için her gün bir öncekinden daha çok çalışmaya gayret göstereceğiz. Ülkemizin değişik yörelerinde bir birinden güzel yatırım alanları açıldıkça mutluluğumuz daha da artıyor." dedi.
Yapılan konuşmaların ardından, açılış kurdalesi Vali M.Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak tarafından kesildi.


CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.