İşler rayına girecek

İşler rayına girecek

Konyaspor, Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını mutlak üç puan parolası ile sürdürüyor. Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, ilerleyen haftalarda çok daha iyi bir ekip olacaklarını söyled

Konyaspor, Tavşanlı Linyitspor maçının hazırlıklarını mutlak üç puan parolası ile sürdürüyor. Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, ilerleyen haftalarda çok daha iyi bir ekip olacaklarını söyledi

 

 

Konyaspor’da, Pazartesi akşam iç sahada Tavşanlı Linyitspor ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor. Ligin ilk iki maçında, mücadeleli futbola rağmen gol alanlarında etkili olamayarak berabere kalan yeşili-beyazlılar, 3. hafta Tavşanlı Linyitspor’u konuk edecek. Pazartesi günü dinlenen ve Salı günü topbaşı yapan Kartallar, Çarşamba günü, akşam saatlerinde gerçekleştirilen günün ikinci çalışmasında oldukça hırslı ve istekli bir görüntü verdi. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmanda hafif sakatlığı bulunan Serbay Yağız takımdan ayrı olarak bir süre masör Ahmet Yılmaz nezaretinde çalıştıktan sonra tesislere geçerek tedavi oldu. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top çalışması ve çıkış koşuları ile devam etti. Antrenman gruplar halinde dönüşümlü olarak yarı sahada yapılan çift kale maç ile devam ederken, açma-germe hareketleriyle sona erdi. Antrenmanı başkan Bahattin Karapınar ve ikinci başkan, mali işler sorumlusu Mehmet Uvat da izleyerek futbolculara moral verdiler. 

 

Konyaspor’da, hazırlıklar dün de akşam saatlerinde yapılan taktik idmanıyla devam etti. Bugün de taktik çalışacak olan Kartallar, hazırlıkları Pazar günü ter antrenmanıyla tamamlayacaklar. Temsilcimizde, Gökhan Emreciksin’in de dönmesiyle takımda eksik olarak sadece sakatlığı devam eden ve İstanbul’da tedavi gören Ertuğrul kaldı.

 

Konyaspor’da,  Bank Asya 1. Lig’in 2. haftasında, Kayseri deplasmanında oynanan ve 0-0 berabere biten Erciyesspor karşılaşmasının beraberlik primleri önceki akşam yapılan antrenman öncesinde başkan Bahattin Karapınar tarafından ödendi. Bu, futbolcular üzerinde moral dopingi oluşturdu. Yöneticiler, futbolcu alacaklarını zamanında ödeyerek oyuncuların alın terini ödüllendireceklerini dile getirdiler ve Konyaspor’un geleceğinin sağlam ellerde olduğunu dile getirdiler.

 

KONYA TAKIMA VE SAHİP ÇIKILMALIDIR

 

Sezonun ilk iki maçında iyi mücadele eden Konyaspor’un tek eksiğinin gol atamak olduğunu ifade eden Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, bunu yapılacak çalışmalarla çözeceklerini ve TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını kazanarak sezonun ilk galibiyetini alacaklarına inandıklarını söylerken, Konyaspor’a tüm Konya şehrinin maddi manevi destek vermesi gerektiğini belirtti.

 

İlk iki haftalık performansını değerlendiren Karapınar, “İlk iki maçta yaşadığımız sıkıntıları yeni bir takım olmamız dolayısıyla ilerleyen haftalarda da yaşama ihtimalimiz var gibi gözüküyor. Bank Asya 1.Lig formatına göre ilk iki maçta biz daha iyi oynayan, mücadele eden ve gol pozisyonuna giren takımız. Transfer yapamadığımızdan dolayı bazı eksiklerimizin de olduğu bir gerçek. Gol yollarında yaşadığımız sıkıntı üzerine teknik direktörümüz Osman Özdemir ile uzun bir görüşme yaptık. Kendisi bu sorunun çözümü noktasında çalışmalar yapıyor. Hem tecrübeli hem de genç oyunculardan kurulu iyi bir takımız. Geride kalan iki maç sonunda da mücadelemizle ve oyunumuzla bütün kamuoyunun takdirini kazandık. Gol yollarındaki sıkıntıyı giderdiğimiz zaman çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Atacağımız bir gol ve alacağımız bir galibiyetten sonra ben Konyaspor’un rayına oturacağına inanıyorum. Bank Asya 1.Lig’deki tüm takımları ve maçları seyrediyoruz. Çok üstün bir takımın olmadığını görüyoruz. Bu avantajı en iyi şekilde kullanmamız gerektiğine inanıyorum” dedi.

 

Kulübün içerisinde bulunduğu maddi durumu çok iyi bilen bir oyuncu topluluğuna sahip olduklarına da işaret eden Karapınar açıklamasına şöyle devam etti: “Konyaspor’un bugünkü ekonomik durumunu iyi bilen ve karakterli isimlerden oluşan bir oyuncu grubumuz var. Sağ olsunlar kendileri de bize şu ana kadar her konuda yardımcı oldular. Ama burada söylenmesi gereken Konya halkının, Konyaspor taraftarının Konyaspor’a ve kulübüne bu kadar sahipsiz bir şekilde davranmasıdır. Konyaspor’un bu şekilde yalnız bırakılmasını bir türlü anlamış değiliz. Konyaspor mevcut yöneticilerin, yönetimlerin değil tüm Konya şehrinin ve Konyasporluların kulübüdür. Her zaman Konya’nın büyük bir şehir, Konyaspor’un da büyük bir takım olduğunu söylüyoruz. Bu takımın bu durumda da olmaması gerekir. Konya’dan çok küçük ilçelerin takımlarının stadlarını reklamlarla donatmasına karşı Konyaspor kulübümüzün bugüne kadar stad reklamı alamaması çok acı ve üzüntü verici bir durum. Bizimde bir dayanma gücümüz var ve nereye kadar dayanacağımızı bilmiyoruz. Bu oyuncuların mutlaka ekonomik olarak desteklenmesi ve hak edişlerinin verilmesi gerekiyor. Kayseri Erciyesspor maçının beraberlik primini kendi imkanlarımızla çözdük. Yöneticileri ellerinden gelen gayreti gösteriyor. Ama bu sadece yöneticilerin işi değil. Mutlaka iş adamlarımızın, sanayicilerimizin, Konya’yı yönetenlerimizin bu duruma bir el atması gerekir. Bu şehrin en önemli değerlerinden biri olan Konyaspor’un hak ettiği değeri alması gerekir. Bugün bu olmazsa yarın elimizden bu değerler gittiği zaman eyvah deriz ama iş işten geçmiş olur. Bu yıl ki Bank Asya 1.Lig takımlarına bakıldığında Konyaspor’un başarılı olmaması için hiçbir neden yok. Bu pozisyonumuzu kaybetmememiz lazım. Bütün Konyalılardan ricamız Konyaspor’a destek versinler. Maç biletlerini dolmuş ücretinin bile yarı fiyatı olan 1 TL yaptık ama ne acıdır ki onu bile izlemeye gelmiyorlar. Bunu izah etmek gerçekten zor. Bu durum bizi son derece üzüyor.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.