İmalat Sanayi Bursa Endüstri Zirvesi’nde Buluşuyor

İmalat Sanayi Bursa Endüstri Zirvesi’nde Buluşuyor

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 5 – 8 Aralık 2013 tarihlerinde düzenlenecek Bursa Endüstri Zirvesi, üretim teknolojilerini tek çatı altında buluşturuyor.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 5 – 8 Aralık 2013 tarihlerinde düzenlenecek Bursa Endüstri Zirvesi, üretim teknolojilerini tek çatı altında buluşturuyor.

Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) desteği ile eş zamanlı 4 fuar aynı anda açılacak. Takım Tezgâhları Sanayici ve İş Adamları Derneği (TİAD) işbirliği ile hazırlanan 12. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Kesme, Delme Teknolojileri, El Aletleri, Pnömatik ve Hidrolik Fuarı Bursa Elektrik Teknisyenleri Odası desteği ile hazırlanan 11. Uluslararası Elektrik, Elektronik, Otomasyon, Aydınlatma ve İletişim Fuarı. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 50. Komite işbirliği ile hazırlanan 5. Sac, Boru, Profil İşleme Teknolojileri ve Yan Sanayileri Fuarı. Uluslararası Patent Birliği (UPB) işbirliğinde, Bursa Valiliği, Bursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği ( BUSİAD) ve Türk Patent Enstitüsü desteğinde hazırlanan İCAT 2013 Yeni Fikirler Yeni Buluşlar Fuarı eş zamanlı olarak, 5 - 8 Aralık 2013 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü düzenlediği basın toplantısında fuarla ilgili şu bilgileri verdi: “Üretimin her safhasında ihtiyaç duyulan metal işleme teknolojilerinden sac işleme makinelerine, boru işleme teknolojilerinden, elektrik - elektronik ve otomasyon sistemlerine, kaynak makineleri, el aletleri ve hırdavattan iş güvenliğine ve işçi sağlığına kadar geniş kapsamı ile dikkat çeken Fuarlar, 5 ayrı salonda, 20 ülkeden 357 firma ve firma temsilciliğinin katılımı ile 30 bin metrekare alanda ziyarete açılacaktır. 35 bin profesyonelin ziyaret etmesi hedeflenen Bursa Endüstri Zirvesi birbirini tamamlayan sektörlerin lider firmalarını bir araya getirerek büyük bir sinerji yaratmakta, üretimde ihtiyaç duyulan hammadde, yeni teknoloji, donanım ve sistemlerdeki yenilikleri ilgililere topluca göstererek her türlü üretime ivme kazandırmakta ve güç katmaktadır.”

Ersözlü, imalat sanayinde kullanılan makine yapan makinelerin sergileneceği fuarlarda, Almanya, Azerbaycan, Beyaz Rusya, Bosna - Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Fas, Fransa, Filistin, Irak, İran, İsrail, Kosova, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Özbekistan, Romanya, Rusya, Tunus, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan'dan katılımcıların bulunacağını, Türkiye’den ise sektörlerin yoğun olduğu Adana, Adapazarı, Afyon, Aksaray, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Çanakkale, Denizli, Düzce, Eskişehir, Erzincan, Gaziantep, Isparta, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa ve Samsun başta olmak üzere birçok ilden iş adamlarını endüstri zirvesinde ağırlayacaklarını bildirdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.