İhsaniye şampiyonluğu kutladı

İhsaniye şampiyonluğu kutladı

2. Amatör Kümede sezonu şampiyon olarak noktalayan ve yıllarca mücadele ettiği 1. Kümeye iki sezon aradan sonra geri dönen İhsaniye Gençlerbirliği, başarısını akşam yemeğinde bir araya gelerek kutla

Sezonu Futbol 2. Amatör Küme’de sezonu şampiyon olarak noktalayan ve yıllarca mücadele ettiği 1. Küme’ye iki sezon aradan sonra geri dönen İhsaniye Gençlerbirliği, bu başarısını önceki gün akşam verdiği yemekle kutladı. Çok sayıda misafirin bulunduğu yemekte, siyah-beyazlı takımın Kulüp Başkanı Muharrem Sırrı Demirel, Onursal Başkanı Mustafa Sırrı Demirel, yöneticiler ve futbolcular hazır bulundu. Yemekle birlikte genel kurul da yapılırken, Kulüp Başkanlığı görevi yine Muharrem Sırrı Demirel’in oldu. Halil Yılmaz ve İsa Gürler Başkan Yardımcılıklarını üstlenirken, Şükrü Pekcandanoğlu Genel Kaptanlığa, Faruk Ordukaya Futbol Şube Sorumluluğuna getirildi. Ahmet Yılmaz Sayman, Yaşar Samancı ise sekreter olarak görev aldı. Denetim Kurulu Dursun Atak, Muhammed Osman Selek ve Mahmut Turan’dan, ASKF Delegeleri de Mustafa Sırrı Demirel, Muharrem Sırrı Demirel ve Halil Yılmaz’dan oluştu.

Yemek sonrası konuşan İhsaniye Gençlerbirliği Onursal Başkanı Mustafa Sırrı Demirel, “Artık amatör kümelerde mücadele iyice zorlaştı. Maddi anlamda birçok takımın beli bükülüyor. İhsaniye Gençlerbirliği, Konya’nın köklü kulüplerinden birisi. Bizim yerimiz zaten 2. Küme değildi. Ne var ki oyuncularımız büyük bir fedakarlık örneği gösterip, bu takımı hem gençlerde hem de büyüklerde şampiyon yaptı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonra hedefimiz 1. Küme’de de başarı yakalamak. Süper Grup için şimdiden bir şey söylemek zor ama, zirve için oynayacağımızı söyleyebilirim. Futbolcularımıza şampiyonluk primi olarak tatil sözü vermiştik, ancak kendileri bu tatilin parasını istedi. O nedenle derhal hepsinin primini dağıtacağız” diye konuştu.

Eski kulüp başkanlarından Ali Çomak da, “İhsaniye Gençlerbirliği, Konya futboluna uzun yıllardır hizmet ediyor. Şampiyon olarak tekrar gerçek yerine dönen oyuncuları kutluyor, başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedikten sonra önce takım kaptanı sahneye çağrıldı ve Kulüp Başkanı Muharrem Sırrı Demirel’in elinden şampiyonluk primini aldı. Ardından sırasıyla tüm futbolculara primler dağıtıldı. Daha sonra genç takım oyuncularından Halil güzel sesiyle konukları mest ederken, A takımından Haydar da genel istek üzerine sahneye çıkıp ‘Cesi bağları’ türküsünü söyledi. İhsaniye Gençlerbirliği’nin yemekli kutlama gecesinde TÜFAD Konya Şubesi çelenk gönderirken, İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Düzkaya da bizzat katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.