İged, Yeni Merkezine Taşındı

İged, Yeni Merkezine Taşındı

İstanbul Genç İşadamları Derneği (İGED) yeni merkezine taşındı. Şişli’de bulunan merkezin açılışında söz alan İGED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ataol, dernek olarak aydınlık ve müreffeh bir Türkiye için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

İstanbul Genç İşadamları Derneği (İGED) yeni merkezine taşındı. Şişli’de bulunan merkezin açılışında söz alan İGED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ataol, dernek olarak aydınlık ve müreffeh bir Türkiye için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. Rekabet gücüne, ilerlemeye açık olduklarını aktaran Ataol, ‘‘İGED’in isminde bulunan ‘genç’ kelimesi yaş olarak değil, ruhen ve fikren genç işadamlarını temsil etmektedir.” dedi.

Dernek üyelerinden İhsan Kalkavan, Nejat Güllü , Adnan Osman Güldaş, Fatih Aktaş, Murat Sungurlu da merkezin hayırlı olması; yeni başarı hikayelerine ortam oluşturması temennilerinde bulundu.


Şişli Kaymakamı Salih Işık ise işadamı derneklerinin ülkenin gelişimi adına önemli olduğunu vurguladı. Işık, işadamlarına yardımcı olma; sosyal sorumluluk projelerini birlikte hayata geçirme adına gerekeni yapmayı vaat etti.


Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ile Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu ( MARİFED ) bünyesinde bulunan İGED’in şu an 750 üyesi bulunuyor.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.