Hurmalı sütün ardından sucuklu tost da marka oldu

Hurmalı sütün ardından sucuklu tost da marka oldu

Kılıçarslan Şehir Meydanı'nın tam arkasında hizmet veren Çay Hane isimli işletme, hurmalı sütün ardından özel yapım sucukla yapılan tostla da adından söz ettirdi.

Kılıçarslan Şehir Meydanı'nın tam arkasında hizmet veren Çay Hane isimli işletme, hurmalı sütün ardından özel yapım sucukla yapılan tostla da adından söz ettirdi. Farklı şehirlerden ve Konya'nın farklı noktalarından hurmalı süt içmek için Çay Hane'ye gelen vatandaşların yeni lezzeti sucuklu tost oldu.

whatsapp-image-2021-11-18-at-12-19-27-2-600x800.jpeg

Cihanbeyli'deki Bizim Kasap'a sucuklarını yaptırdıklarını söyleyen Çay Hane İşletme Sahibi Ethem Öztaş, “Sucuk özel yapım. Hurmalı sütün ardından sucuklu tostumuz da son günlerde marka oldu. Kış aylarında müşterilerimizin büyük bir çoğunluğu içlerini ısıtmak için hurmalı süt içmeye gelirlerdi. Yine geliyorlar. Şimdi bir de sucuklu tostumuzu yemek için gelenler var. Müşterilerimiz kasap sucuğuyla özel yaptığımız bu tostu çok beğendiklerini, damak tatlarına hitap ettiğini söylüyor. Herkesi yeni yapılan Payitaht Müzesi arkasındaki dükkânımıza sucuklu tostumuzu yemeye, hurmalı sütümüzü içmeye davet ediyoruz. Fiyatlarımız da gayet uygun” dedi.

EYYÜB KARAKUZU

 

adsiz-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum