Hedefimiz Kasımpaşa

Hedefimiz Kasımpaşa

Özdemir: Geçen sezon Süper Lig'den düşen iki kaliteli takımın mücadelesinin de kaliteli olacağı inancındayım. İç sahada oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Seyircimizden destek bekliyoruz

Özdemir: Geçen sezon Süper Lig'den düşen iki kaliteli takımın mücadelesinin de kaliteli olacağı inancındayım. İç sahada oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Seyircimizden destek bekliyoruz

 

 

Cumartesi günü ligin ilk maçında Kasımpaşa ile kendi saha ve seyircisi önünde yeni sezona “merhaba” diyecek olan Konyaspor’da, Konya Torku Şekerspor ile oynanan hazırlık maçının ardından değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Osman Özdemir, temsilcimizin kadrosunda yer alan 26 oyuncudan da sezon içerisinde faydalanacaklarını ve en önemli görevlerinin tüm oyuncuları başarıya giden yolda hedefin içine yerleştirebilmek olduğunu söyledi.

 

Tek düşüncelerinin Konya şehrini başarıyla temsil etmek olduğunu ifade eden Osman Özdemir, "Konya Torku Şekerspor ile lig öncesi son hazırlık maçımızı oynadık. Kaliteli kadrolardan kurulu iki güzide takımın karşılaştığı ve lig öncesinde son durumlarını görme fırsatı bulduğu çok güzel bir maç oldu. Dostane bir şekilde tamamlandı. Takımıma ve Konya Torku Şekerspor'a yeni sezonda başarılar diliyorum. İnşallah sakatlıkların az olduğu, kazasız-belasız bir sezon geçiririz ve Konya şehrini başarılı bir şekilde temsil ederiz” dedi.

 

Yeni sezon öncesinde kadronun şekillenip-şekillenmediği sorusuna Özdemir, "Bunu zaten hep söylüyoruz. Tecrübe ve alternatif anlamında kadromuzda bir sıkıntı yaşıyoruz. Hazırlık maçlarındaki oyuncu değişikliklerinin en önemli sebebi genç oyuncuları bu işin içerisine bir an önce sokabilmek. 26 kişilik kadromuzda yer alan her oyuncu bizim için çok önemli. Lig boyunca mutlaka kendilerinden faydalanacağız" cevabını verdi.

 

KASIMPAŞA MAÇI ZOR MAÇ

 

Çalışmaları değerlendiren Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, "Hayırlısı ile yeni sezon önümüzdeki hafta sonunda başlıyor. Liglerin ertelenmesi nedeniyle oluşan 2 aylık süreç konsantrasyon anlamında bir takım eksikliklere neden oldu. Ama bizim açımızdan bir avantaj olduğunu düşünüyorum. Takımın yapısı itibariyle, genç oyuncularla tecrübeli oyuncuların kaynaşması adına bu dönem bize yaradı. Bunu oynadığımız hazırlık maçlarında da gördük. Ortaya koyduğumuz futbol her geçen maç biraz daha güzelleşiyor. İnşallah lige iyi bir başlangıç yapar ve sezon sonunu da iyi bir şekilde getiririz" dedi.

 

Kasımpaşa ile oynanacak yeni sezonun ilk maçı hakkında görüşleri sorulan Osman Özdemir, "Geçen sezon Süper Lig'den düşen iki kaliteli takımın mücadelesinin de kaliteli olacağı inancındayım. Kadrosunu koruyan ve iyi oyunculara sahip Konyaspor'umuz ile Kasımpaşa arasındaki maçın Bank Asya 1.Lig'in özelliğine göre oldukça zor geçeceğini biliyoruz. İç sahada oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Tabi ki bunda o gün takımımızın ortaya koyacağı performans etkili olacak. İnşallah herşey istediğimiz gibi olur ve sezonun ilk maçını galibiyetle kapatırken, taraftarlarımıza da iyi bir mesaj vermiş oluruz" diye görüş belirtti.

 

Şehir takımları için özellikle de Konyaspor için taraftarın her zaman için artık bir güç olduğunu ifade eden Özdemir, taraftarlara seslenerek şunları söyledi:

 

"Konyaspor taraftarının takıma gerçek anlamda destek verdiği zaman takımın durumu, arzusu ve düşüncelerini nasıl gerçekleştirdiği açıkça ortada. Taraftar desteğini arkasına aldığı sürece Konyaspor'un başarılı olacağına bizler inanıyoruz. Buna taraftarlarımızın da inanmasını ve oyuncularımızı yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Oynadığımız son hazırlık maçlarındaki performansımızla taraftarlarımıza lig öncesi bir takım mesajlar verdiğimize inanıyoruz..."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.