Günsiaf'tan Siverek Aktif İş Adamları Derneği'ne Ziyaret

Günsiaf'tan Siverek Aktif İş Adamları Derneği'ne Ziyaret

Güneydoğu Sanayici ve İş Adamları Federasyonu (GÜNSİAF) Başkanı, aynı zamanda TUSKON Genel Başkan Yardımcısı Kasım Fincan, Siverek’te faaliyet gösteren Siverek Aktif İş Adamları Derneği'ni (SAİDER) ziyaret etti.

Güneydoğu Sanayici ve İş Adamları Federasyonu (GÜNSİAF) Başkanı, aynı zamanda TUSKON Genel Başkan Yardımcısı Kasım Fincan, Siverek’te faaliyet gösteren Siverek Aktif İş Adamları Derneği'ni (SAİDER) ziyaret etti. SAİDER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gülel’in davetlisi olarak Siverek’e gelen Fincan, iş adamlarına tecrübelerini anlattı.

SAİDER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gülel, yaptığı açıklamada, “İş dünyasının seçkin iş adamları ve yöneticilerini ilçemize getirip Sivereklilerin istifadesine sunacağız. Dernek olarak iş adamlarına, yatırımcılara yönelik seminerlerimiz devam edecektir.“ dedi.

Kasım Fincan ise kuruldukları günden bu yana sahip oldukları bilgi ve iletişim ağıyla iş adamlarının iş tabanını geliştirmeye ve böylece Türkiye ekonomisine güçlü bir katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. Fincan, "Bugün küçük-büyük ayrımı yapmadan her sektörden iş adamlarımızla birlikte yol aldık. Ulusal ve uluslararası vizyonu geniş olan bir yapımız var. Çeşitli seminerler düzenledik, eğitim toplantıları yaptık. Oluşturduğumuz komitelerle, sektörel sorunlara çözüm üretmek için kafa yorduk. Yurt dışı gezileriyle, girişimcilerimizin ufkunu genişletmeye çalıştık.“ dedi.

TUSKON hakkında da bilgi veren Fincan, “Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak üzere hizmet veren iş adamları derneklerinin çatı organizasyonu olarak faaliyet gösteriyor. Ülke çapında yayılmış 7 ayrı bölgesel iş dünyası federasyonunun oluşturduğu TUSKON, 2005 yılında İstanbul’da kuruldu. TUSKON bünyesinde, Türkiye genelinde, 80 ilde 202 iş adamı derneği faaliyet gösteriyor. TUSKON bugün 55 bin kişiyi temsi etmektedir." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.