Güneş: Etik olmaz

Güneş: Etik olmaz

Konya Şekerspor ile ismi gündeme gelen teknik direktör Bahattin Güneş, şu ana kadar resmi bir teklif almadığını belirterek, takımın başında hoca bir hoca varken, görüşme yapmak hoş olmaz dedi

Play-Off maçlarında Bank Asya 1.Lig’in kapısından dönen temsilcimiz Şekerspor’da İsmail Kartal muamması sürerken, yeşil-beyazlıların B planı Bahattin Güneş. Şekerspor’da teknik direktörlük için ismi geçen Bahattin Güneş Türkiye futbol liglerinde birçok takım çalıştırdı. Geçtiğimiz sezon Adıyamanspor’u çalıştıran birçok takımdan transfer teklifi almasına rağmen Güneş’in Şekerspor’u, Konya’ya olan yakınlığı nedeniyle tercih ettiği belirtiliyor. Bank Asya 1.Lig’in kapısından dönen Şekerspor ile uzun vadede başarılı olmak isteyen tecrübeli çalıştırıcının, yeşil-beyazlı yönetimle yapacağı görüşmeden sonra transferi netlik kazanacak.  Konya’nın yakından tanıdığı Bahattin Güneşle dün telefonla görüştük. Tecrübeli teknik adam, Konya Şekerspor’dan resmi bir teklif almadığını, konuyla ilgili haberleri de basından takip ettiğini belirterek, “Konya Şekerspor’da görev yapmak benim için bir onurdur” dedi.
Konya’da çok iyi günlerinin geçtiğini, Konyalıların gönlünde ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Güneş, “Konya şehrinin benim gönlümde ayrı bir yeri var. Elbette Konya Şekerspor’da çalışmak isterim. Ancak, takımın başında bir teknik var. Son durumu bilmiyorum. Benim için bir hoca görevdeyken yöneticilerle görüşmek etik olmaz. Resmi olarak İsmail Kartal ile yollar ayrılır, bana da böyle bir teklif gelirse oturur konuşuruz. Sadece şunu söylemek isterim; Konya Şekerspor’dan bana dolaylı ya da direk bir teklif gelmedi. Haberleri basından okuyorum. Ama, böyle bir teklif gelirse de bunu kamuoyu ile paylaşmaktan kaçınmam.”
Konya’da çalışmayı, tekrar o güzel şehre gelmeyi arzu ettiğinin altını çizen Bahattin Güneş, “Gelişmeler ne getirir ne götürür bilinmez, ama ben şahsen Konya’da çalışmaktan büyük bir keyif alırım. Bazı Bank Asya ve TFF 2. lig takımlarından teklif aldım. Şartlar istediğim gibi olmadığı için de bu teklifleri sıcak bakmadım. Sonuçta bizim işimiz bu. her şeyin hayırlısı olsun” diyerek sözlerini noktaladı.
Öte yandan yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor, yeni sezon çalışmaları için öncelikle hoca konusunun netleşmesini bekliyor. İskelet kadronun yanına yapacağı birkaç takviye ile önümüzdeki sezon Bank Asya 1.Ligi’ne doğrudan yükselebilecek bir kadro oluşturmanın hesaplarını yapan Şekerspor yönetimi, önce hoca sorununu çözmeyi düşünüyor. Yeni sezonda takımın başında görev yapacak olan teknik adamın vereceği direktiflerle yapılacak olan takviyeleri belirleyecek olan yönetim kurulu, belirsizlik durumunu önümüzdeki günlerde çözmenin planlarını yapıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın 3 yıllık sözleşmesi devam etmesine rağmen takımda kalıp kalmayacağı netlik kazanmazken, yönetimin uzun vadede Süper Lig’i hedeflediği tecrübeli çalıştırıcıyı bırakmak istemediği gelen haberler arasında.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.