GSGM 73 yaşına girdi

GSGM 73 yaşına girdi

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün (GSGM) 73. yıldönümünün kutlanacağı 2-3 Temmuz tarihlerinde tüm yurtta spor organizasyonları yapılacak

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü 73. yaşını sporla iç içe kutlayacak. Müdürlüğümüzün 73. yaşını kutlayacağı 2-3 Temmuz tarihlerinde tüm illerde spor organizasyonları düzenlenecek. GSGM'nin kuruluş yıldönümü bu sene tüm illerde başta çocuklar ve gençlerin katılımıyla birlikte sporla kutlanacak. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, tüm il müdürlerine gönderdiği yazıda, bu sene yapılacak kutlamaların resmi formatın dışında farklı aktivitelerle zenginleştirilmesini istedi. Akgül, hazırladığı yazıda, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün misyonuna uygun bir şekilde tüm illerde, halka en açık mekanlarda resmi açılış ve protokol konuşmaları yerine başta çocuklar ile gençler olmak üzere her yaştaki vatandaşların katılacağı spor organizasyonları yapılmasını önemine değindi.
Genel Müdür Akgül, spor alanlarına veya çevresine portatif spor tesisleri kurularak, sportif aktivitelere katılımların sağlanması amacıyla yarışmalar düzenlenmesinin önemli olduğunu ve etkinliklerin sonunda verilecek ödüllerle vatandaşların bu organizasyonlara katılımının sağlanmasını gerektiğini ifade etti. Bu doğrultuda, il müdürlükleri basketbol potası, tenis kortu, masa tenisi, judo, badminton, mini golf, voleybol, mini futbol kalesi, şişme oyun parkları gibi portatif spor tesisleri kuracak ve katılımcılar arasında başarılı olanlara top, tişört, şort, eşofman, raket ve benzeri ödüller dağıtılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.