Gözler Federasyonda

Gözler Federasyonda

Konyaspor, bir taraftan lige hazırlanırken, bir taraftan da Federasyondan gelecek güzel bir haberin beklentisi içinde. Sözcü Özkan, YHT turnuvasında kazanacakları kupanın moral olacağını söyledi

Konyaspor’da lig hazırlıkları devam ediyor. Basın sözcüsü İlker Özkan YHT turnuvasında kupayı alarak moral ve güven kazanacaklarını söyledi. Konyaspor’un süper lige alınmaması halinde yönetimin olağanüstü genel kurul kararı alabileceği öğrenildi.  Yeşil-beyazlı takımın, önceki akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana tedavi için Ankara'ya giden Feyyaz Belen katılmazken, bir haftadır takımdan ayrı çalışan Hakan Aslantaş ve 1461 Trabzon maçında gözüne aldığı darbe sonucu beyaz tabakada çizik oluşan ve iki gün dinlendirilen Erdinç Yavuz takım ile birlikte çalıştı.

 

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman topla oynanan oyunlar ve top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti. Başkan Bahattin Karapınar'ın da izlediği antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar dün de akşam saatlerinde gerçekleştirilen taktik antrenmanıyla devam etti. Cumartesi günü Konya’da, Adanaspor ile oynanacak özele maçına hazırlıkları bugün tamamlanacak.

 

GENEL KURUL BEKLENTİSİ

 

Konyaspor’da, gözler Futbol Federasyonunun bir hafta içerisinde alacağı kararlara çevrildi.. Dahası, Süper lig beklentisi devam ediyor.. Takımın süper lige alınması halinde ekonomik olarak rahatlayacak olan yeşili-beyazlı yönetimin göreve devam edeceği öğrenildi.. Aksi halde Bahattin Karapınar başkanlığındaki yönetimin olağanüstü genel kurulu kararı alabileceği ileri sürüldü.. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, Başkan Karapınar’ın, bazı basın mensuplarına ve yakın çevresine, “çok yıprandım, takım süper lige alınmazsa olağanüstü genel kurul kararı alabiliriz” dediği öğrenildi. 

 

ÖZKAN: KUPA MORAL OLUR

 

Konyaspor başkan yardımcısı ve basın sözcüsü İlker Özkan, devam eden yeni sezon hazırlıkları içerisinde katılacakları “Yüksek Hızlı Tren” turnuvasında kupayı alarak moral ve güven kazanmak istediklerini ve takımın antrenmanlardaki performanstan memnun olduklarını söyledi.Konyaspor’da, çalışma temposinin her geçen gün artarak devam ettiğini belirten basın Sözcüsü Özkan, "transfer yasağından dolayı altyapımızdan çok sayıda oyuncuyu kadromuza dahil ettik. Bu futbolcuların ağabeyleri ile olan uyum sürecini atlattıklarını görmek bizim adımıza sevindirici bir durum. Yaş ortalaması genç bir takım olduk. Konyaspor'un yenilenen kadrosuyla 2011-2012 sezonunda beklentileri karşılayacağına inancımız tam" şeklinde konuştu.

 

17-20 Ağustos tarihlerinde Konyaspor ile birlikte Gençlerbirliği, Ankara Demirspor ve Eskişehirspor'un katılımlarıyla düzenlenecek *Yüksek Hızlı Tren” turnuvasına da değinen Özkan, bu konuda da şunları söyledi. "İlk defa düzenlenecek bir turnuvaya ev sahipliği yapacak olmaktan dolayı mutluyuz. Burada oynayacağımız maçlar lig öncesinde eksiklerimizi görme adına bizim adımıza ciddi sınav olacak. En büyük arzumuz, 17 Ağustos'ta oynayacağımız Ankara Demirspor maçını kazanarak 20 Ağustos'ta Konya'da yapılacak final maçına çıkmak ve ilk kez düzenlenecek olan turnuvada kupayı alarak moral ve güven kazanmak."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.