Gökhan Tozoğlu: İyi Parti 4 Yaşında Ve İktidara Yürüyor 

Gökhan Tozoğlu: İyi Parti 4 Yaşında Ve İktidara Yürüyor 

Siyasi Partilerin Konya’daki İl Başkanları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

İYİ Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu

İyi Parti 4 Yaşında Ve İktidara Yürüyor 

İYİ Parti 4 yaşında; 

İlk günkünden daha büyük bir azim ve inançla çalışıyoruz. Adaleti devletin temeli olarak gören bir bakış açısına sahibiz.  Genel başkanımız Sn. Meral Akşener liderliğinde başlayan bu serüven başarı hikayesini yazacak ve milletimizin makus talihini döndürecektir. 

 

Siyaseti düşmanlık üzerine değil rekabet üzerine bina ediyoruz. Demokrasiye gerçek anlamda inanıyoruz. Liyakat ve ehliyet prensibinin devletimizin yarınlarını kurtaracak temel bir yol olduğunun farkındayız. 

 

Siyaseti bireysel menfaat temini olarak görenlerle,  kişiliğini partinin üzerinde tutanlarla, ben varsam var yoksam yok diyenlerle yollarımızı ayırarak daha büyük bir ivmeyle partimizi kökleştiriyoruz. 

 

Üye sayımızı artırıyoruz, partimize oy verecek vatandaşlarımızın sayısını artıyoruz. Kadınlarımıza, gençlerimize umudun İYİ Parti'de olduğunu hatırlatıyor ve siyasetimizi birlikte yürütüyoruz. 

....

 

Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener, birçoklarının farklı gerekçelerle gitmekte isteksiz olduğu Siirt'e gitmiş, esnafı ziyaret etmiş, esnaf malum ifadeyi kullanmış. Genel başkanımız "bu bir ayrıştırmadır bunu kabul etmem" demiş, esnaf gözaltına alınmış, serbest bırakılmış.

 

Ama ne hikmetse birilerinin hedefine genel başkanımız oturmuş. Çünkü oyunlarını bozan, hesaplarını altüst eden bir genel başkan var. Bölge insanını HDP ile AK Parti arasına sıkışmaktan kurtaran, insanımıza üçüncü bir yol açan lider Sn. Meral Akşener'dir. Çemkirmeleri bundandır.

 

Üstelik "Kürdistan" ifadesini meclis kürsüsünden  dile getirerek, meclis zabıtlarını kaynak gösterip meşruiyet alanı yaratan Erdoğan'ı devletin bekası için vazgeçilmez gören arkadaşlar genel başkanımızı daha ateşli şekilde eleştiriyorlar.

 

Bu arkadaşlara bir hususu daha hatırlatmak isteriz ki  Sn. Erdoğan geçmişteki beyanatlarında 2023'te başbakan olması durumunda "eyalet sisteminin" tartışılabileceğini ifade ediyordu. Halen aynı görüşte mi bilmiyoruz. Kendisi aksini bugüne kadar beyan etmedi.

 

Ancak bildiğimiz bir gerçek var ki o da şudur. Milletimizin iradesiyle Sn. Erdoğan Cumhuriyet'in 100. yılını kutlayacağımız 29 Ekim 2023'ü cumhurbaşkanı olarak karşılamayacaktır. Millet İttifakının adayı cumhurbaşkanı olacak, Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlanacaktır.

....

 

15 Temmuz'da toplu ulaşımı ücretsiz yapan Konya Büyükşehir Belediyemiz, Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü olan 29 Ekim'de toplu ulaşımı ücretli yaparak bakış açısını göstermiş oluyor. 

 

Geçtiğimiz yıllarda açık hava reklamlarında Atatürksüz kutlamalarına alışık olduğumuz Konya Büyükşehir Belediyesi bu yıl Atatürk'e yer vermiş. Önemli bir gelişmedir. Kendilerini kutluyoruz. 2022 yılında 15 Temmuz'da toplu ulaşımı ücretsiz yaptıkları gibi, 23 Nisan, 19 Mayıs, 30 Ağustos ve 29 Ekim'de de ücretsiz toplu ulaşım uygulamasına geçmeye davet ediyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.