Gökhan imzaya çok yakın

Gökhan imzaya çok yakın

2011-2012 sezonuna güçlü bir kadroyla girmek isteyen Şekersporda transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. Akın ve Tanju ile anlaşma sağlayan yeşil-beyazlılarda gözler Gökhan Çakıra döndü

2011-2012 sezonuna güçlü bir kadroyla girmek isteyen Şekerspor’da transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. Akın ve Tanju ile anlaşma sağlayan yeşil-beyazlılarda gözler Gökhan Çakır’a döndü

 

Spor Toto 2. Lig’de 2011-2012 sezonuna güçlü bir kadroyla girmek isteyen Torku Şekerspor’da transfer çalışmaları aralıksız sürüyor. Konya Torku Şekerspor Karşıyaka’nın kalecisi Akın Vardar ve Tavşanlı Linyitspor’un defans oyuncusu Tanju Yavuz ile anlaşma sağladıktan sonra gözler Gökhan Çakır’a döndü Başarılı oyuncu ile görüşecek Şekerspor’un ufak pürüzleri giderdikten sonra da bu oyuncuya imza attırması bekleniyor. Karşıyaka’nın orta saha oyuncusu Gökhan Çakır ise 1987 İstanbul doğumlu. Dikilitaş’ta futbol hayatına başlayan Çakır, Mecidiyeköy, Konyaspor, Sarıyer ve Karşıyaka formaları giydi. 2006-2008 yıllarında Konyaspor’un formasını terleten Çakır, yeşil-beyazlı forma ile Süper lig’de mücadele etti.

Bir dönem Konyaspor forması da giyen orta saha oyuncuyla ufak pürüzler dışında anlaşıldığı ve Gökhan’ın da birkaç gün içinde Konya’ya gelerek kendisini resmen Şekersporlu yapacak sözleşmeye imza atacağı bildirildi.  İç transferde bir çok futbolcusunu elinde tutamayan ancak dış transferde önemli transferlere imza atan Yeşil-Beyazlılar, 5. anlaşmasını kaleci Akın Vardar ile yaptı. Teknik Direktör Metin Altınay’ın verdiği rapor doğrultusunda transfere yön veren Yeşil-Beyazlılar, daha önce Çorumspor’dan Eren Görür, Beypazarı’ndan Özgür Çelik ve Hüseyin İriç, Güngören Belediyespor’dan İlkay ile son olarak Tavşanlı Linyitspor’dan Tanju ile anlaşmıştı.

Yeni sezon hazırlıkları dahilinde transfer çalışmalarını sürdüren Konya Torku Şekerspor’da kale Akın Vardar’a emanet edildi Vardar geride kalan sezonda Karşıyaka’nın kalesini koruyordu. Akın Vardar Sivasspor forması da giydi.  1978 yılında doğan Akın Vardar Aydınspor’da futbola başladı. 1997 profesyonel olan kaleci 2003 yılında Sivasspor’a transfer oldu. Son olarak ise geçtiğimiz sezonun devre arasında Karşıyaka’ya transfer oldu.  Tecrübeli eldiven geride kalan sezonda Süper Ligde 6 maçta forma giydi Yeşil-beyazlı ekip Anlaşmaya varılan oyuncuların imzaları atması bekleniyor. Konya Torku Şekerspor’un transfer listesinde bulunan oyuncular birer ikişer Konya’ya gelmeye devam ediyor. Yeşil-beyazlıların anlaşma sağladığı Tavşanlı Linyit’in defans oyuncusu Tanju Yavuz ise, 1979 Susurluk doğumlu. Yavuz, Göztepe, Altay, Yozgat, Mardin, Karabük ve Tavşanlı Linyitspor’da forma giydi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.