Gaziantepspor Avrupa arenasında

Gaziantepspor Avrupa arenasında

Bu sezon Avrupa kupalarında ilk boy gösterecek takımımız olan Gaziantepspor, UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde FC Minsk karşısına çıkıyor. Mücadelenin başlama saati 20:00..

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Gaziantepspor deplasmanda, Belarus ekibi FC Minsk ile karşı karşıya geliyor. Dinamo Stadı'nda oynanacak ve saat 20:00'de başlayacak mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonundan Thorsten Kinhöfer yönetecek. Kinhöfer'in yardımcılıklarını Detlef Scheppe, Cristian Fischer yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Robert Hartman olacak.

Karşılaşma Samanyolu TV'den naklen yayınlanacak.

Bu karşılaşmanın rövanşı 21 Temmuz'da Gaziantep'te oynanacak.

Gaziantepspor Teknik direktörü Tolunay Kafkas, Minsk Takımı'na saygı duyduğunu söyledi. Kafkas; "Rakibimiz şu anda hazır durumda. Çünkü onların ligi devam ediyor. Biz de Avusturya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Geçtiğimiz yılın kadrosunu korumaya çalıştık. Çok önemli bir oyuncumuzu kaybettik. Onun sıkıntısını yaşıyoruz. Ama buraya golsüz bir sonuç almak için geldik. Hazır olmasak da elimizden geleni yapacağız. Gol yemeden avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

GAZİANTEPSPOR - FC MİNSK

Gaziantepspor: Karcemarskas, El Yasa, Emre Güngör, Danny, Şenol, Murat Ceylan, Bekir Ozan, Olcan, Popov, Wagner, Cenk

FC Minsk: Skinderis, Klimovich, Pavlyuchek, Soro, Khachaturyan, Voronkov, Shchegrikovich, Sashcheka, Sachywkai, Vasilyuk, Lashankow

Hakem: Thorsten Kinhöfer (Almanya)
Saat: 20:00
Stat: Dinamo Stadı
Yayın: Samanyolu TV

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.