Galatasaray en kritik virajında

Galatasaray en kritik virajında

Son 17 günde çıktığı 5 maçta sadece 1 kez kazanabilen Galatasaray, milli aradan sonra yine kritik bir periyoda giriyor

1 haftada oynanacak 3 karşılaşmanın sonucu Aslan'ın her iki kulvardaki seyrini doğrudan etkileyebilir..


Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray bu sezon da liderlik koltuğunu kimselere kaptırmıyor. Ancak üst üste yaşanan puan kayıpları, Aslan'ın zirvedeki hakimiyetini sarsıyor. Son 17 günde 2'si Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere 5 maça çıkan Cim Bom, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi elde etti.

Milli maç arası Galatasaray'a nefes aldıracak gibi görünüyor. Ancak ara bitiminde Aslan için işler hiç kolay olmayacak. Kritik virajın ilk etabında Gençlerbirliği deplasmanına çıkacak olan Aslan, 4 gün sonra Şampiyonlar Ligi'nde CFR Cluj'u konuk edecek. Bu karşılaşma Galatasaray için hayati önemli taşımakta. Olası bir puan kaybında ise eleştiri oklarını tamamen üzerine çekecek..

Avrupa dönüşündeki rakip ise Kayserispor olacak. Lige kötü bir başlangıç yapıp Şota ile yolları ayırdıktan sonra kan değişikliğine giden Sarı-Kırmızılılar, İstanbul'da Galatasaray'dan puan kapıp moral bulmaya çalışacak. Galatasaray bu üç sınavdan da başarılı bir şekilde çıkarsa bir nebze olsun taraftarını rahatlatmış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.