Konyaspor sağ bek transferini yarın açıklayacak!

Konyaspor sağ bek transferini yarın açıklayacak!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, düzenlediği basın toplantısında, kulübün mevcut durumu ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Zorlu bir sezonun ardından, yeni sezona hazırlıklar yaptıklarını belirten Korkmaz, "Zorlu bir sezonu bitirdik ama daha zorlu bir sezon bizi bekliyor. Bunun bilincinde olarak yeni sezona hazırlandık. Bir arada olan ve takımdaşlığa katkı sunacak isimleri kadromuza katmaya çalıştık. Eleştiriler olsa da biz doğru bildiğimiz şeyi yapmaya çalıştık. Takıma yeni bir enerji katmak için birçok oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Yeni transfer için ise transfer yasağı vardı. İlk olarak bu yasağı kaldırdık. Bu konuda en büyük desteği Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay verdi. Kendisi bu yasağı kaldırmamızda bize omuz verdi, kendisine buradan teşekkür ediyorum. Şu an maddi anlamda en büyük sıkıntımız vergi borcu," dedi.

İKİ TRANSFER İÇİN 500 BİN EURO ÖDEYECEĞİZ

Yeni transferler hakkında bilgi veren Başkan Korkmaz, "Umut Nayir ve Melih Bostan'a 500 bin Euro ödedik. Bonservislerinin iki takımda olması biraz zorladı. Federasyon seçimlerinde Eyüpspor ve Fenerbahçe ile üçlü bir zirve gerçekleştirdik. Umut ve Melih için toplam 500 bin Euro ödeyeceğiz. Cuma gününe kadar sağ bek transferini açıklayacağız," ifadelerini kullandı.

KAMPTA SAĞ BEK EKSİKLİĞİ ÖNE ÇIKTI

Kamp çalışmaları sırasında sağ bek pozisyonunda eksiklik olduğunu vurgulayan Konyaspor Başkanı Korkmaz, "Sağ bek transferini cuma gününe kadar duyuracağız. Bütçe ve takımın durumuna göre 8 veya 10 numaraya bir takviye daha yapmayı düşünüyoruz," dedi.

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.