Taraftarımıza daha  çok ihtiyacımız var

Taraftarımıza daha çok ihtiyacımız var

Slovenya kampını tamamlayan Konyaspor’da Teknik Direktör Ali Çamdalı yeni sezonda taraftara daha çok ihtiyaçları olduğunu söyledi

Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, Al Fahya ile oynanan hazırlık maçının ardından kulübün sosyal medya hesabına açıklamalarda bulundu. Genç teknik adam iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek şu ifadeleri kullandı; “Son maçımızı Al Fahya karşısında oynadık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi söyleyebilirim. Konya’dan başlayarak Kayseri’ye ardından dört hazırlık maçıyla Slovenya’da tamamlamış olduk. Genel olarak gerçekten çok memnunum. futbolcu arkadaşlarım hem irade hem de arzu istek gösterdiler. Bu bizim adımıza gerçekten sevindirici. Haftaya lig başlıyor artık evimize dönüyoruz. Umarım Kasımpaşa deplasmanıyla güzel bir başlangıç yapar istediğimiz sonuçla Konya’ya döneriz. 4-5 hafta boyunca tamamen Süper Lig’e en iyi şekilde hazırlandık. Umarım burada attığımız tohumların karşılığını sezon içerisinde alırız. Taraftarlarımıza özellikle ilk hafta olmasa da ikinci hafta kendileriyle buluşacağız. Ama bizim için öncelik olarak Kasımpaşa maçından iyi bir sonuçla ayrılmak. Taraftarlarımız iç sahada olduğu gibi deplasmanda da bizimle olacaklar. Hem buna eminim hem de buna ihtiyacımız oldukça fazla var. Onların itici gücüne fazlasıyla ihtiyacımız olduğunu biliyoruz.”

KAMPI GALİBİYETLE NOKTALADI

Konyaspor, Slovenya’da ki son hazırlık maçında Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al Fahya’yı 1-0 mağlup etti. Yeşil-beyazlı ekibe galibiyeti getiren golü Louka Prip Kaydetti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Slovenya’da kamp yapılan otelin sahasında oynanan mücadelede Konyaspor, ilk yarısı golsüz biten maçta ikinci yarıda 49. dakikada Louka Prip’in attığı golle 1-0 öne geçti.Karşılaşmada başka gol olmayınca maç Konyaspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Yeşil-beyazlı takım, bu maçla birlikte Slovenya’da ki kamp çalışmalarını da tamamladı. Anadolu Kartalı, Süper Lig’in 1.haftasında oynayacağı Kasımpaşa maçı için hafta içi Konya’da toplanarak hazırlıklarına başlayacak.

SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.