Karavan parkı ilgi görüyor

Karavan parkı ilgi görüyor

Günübirlik tatilcilerin veya geçici konaklamak için Konya’ya gelen yerli ve yabancı turistler, Karatay Karavan Parkı’nı tercih ediyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca Konya’nın, karavan turizminden de yararlanması için gayretlerinin süreceğini dile getirdi Konya’nın ilk ve tek karavan parkı olan Karatay Belediyesi Karavan Parkı, turistik geziye karavanlarıyla çıkan yerli ve yabancı turistlerin vazgeçilmez uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Karavanlarıyla seyahat eden ve şehrin tarihi, kültürel ile doğal güzelliklerini ziyaret etmek amacıyla Konya’ya gelen yerli ve yabancı turistler, Adana Çevre Yolu ve Ereğli Çevre Yolu’nun kesiştiği alandaki 2 bin metrekarelik Karatay Karavan Park Alanı’nda konaklamadan Konya’dan ayrılmıyor.

KARATAY KARAVAN PARK’INDA ZİYARETÇİLER İÇİN HER ŞEY VAR

Karatay Karavan Parkı’nda konaklayan ziyaretçiler için her şey düşünüldü. Karavan aracı için 50 metrekarelik park ve 15 metrekarelik çadır alanı dışında doğayla iç içe olma fırsatı sunan Karatay Karavan Parkı’nda ziyaretçilerin daha rahat vakit geçirebilmeleri için tuvalet, lavabo ve banyo imkânının yanı sıra elektrik ile su imkanı da bulunuyor. Ziyaretçiler ayrıca, Karatay Karavan Parkı’nın hemen bitişiğinde bulunan Karatay Şehir Parkı ve Karatay Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ni de geziyor. Karatay Karavan Parkı’nda konaklayan yerli ve yabancı ziyaretçiler, Karatay Belediyesi'nin bu hizmetinden dolayı çok memnun kaldıklarını söylediler.

PARKIMIZ, KARAVAN TUTKUNLARI İÇİN GÜZEL BİR HİZMET

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği iller arasında yer alan Konya’nın, karavan turizminden de yararlanması için gayretlerinin süreceğini belirterek tüm misafirleri Karatay Karavan Parkı’na davet etti. Başkan Hasan Kılca, Konya’ya gelen turistlerin bir günlüğüne de olsa şehirde konaklamasını sağlamanın hem tanıtım açısından hem de ekonomik getiri bakımından önemli olduğunu ifade ederek “Karavan tatilcilerinin Karatay Karavan Parkı’nda güvenli ve konforlu bir alanda konaklayabilmesi ve karavanlarını güvenli ellere emanet etmeleri için her türlü imkanı sunuyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.