Muhtarlardan aşure ikramı

Muhtarlardan aşure ikramı

Hüsamettin Çelebi Mahallesi Muhtarı Yılmaz İncekara, Aydınlık Evler Mahallesi Muhtarı Levent Karakaya ve Bedir Mahallesi Muhtarı Yunus Bayrakçı, Muharrem ayı münasebetiyle aşure dağıtarak vatandaşların ağızlarını tatlandırdı

Selçuklu İlçesinde hizmet veren Hüsamettin Çelebi Mahallesi, Aydınlık Evler Mahallesi ve Bedir Mahallesi Muhtarları güç birliği yaparak örnek bir etkinliğine imza attı. Muhtarlar üç mahallede yaşayan vatandaşlara merkez olarak belirledikleri Aydınlık Evler Camiinde bir araya gelerek vatandaşlara aşure ikramında bulundular.

Hüsamettin Çelebi Mahallesi Muhtarı Yılmaz İncekara, Aydınlık Evler Mahallesi Muhtarı Levent Karakaya ve Bedir Mahallesi Muhtarı Yunus Bayrakçı, Muharrem ayı münasebetiyle aşure dağıtarak vatandaşların ağızlarını tatlandırdı.

VATANDAŞLARDAN TAM NOT

Muhtarlar aşure dağıtımı Aydınlık Evler Camiinde erkekler için, Aydınlık Bilgehanede ise kadınlara özel gerçekleşti. Organizasyon vatandaşlar tarafından takdirle karşılanarak tam not aldı. Aşure ikram etkinliğine Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Ertan Nazik ve yönetim kurulu üyesi muhtarlar ile çok sayıda kişi katıldı. Aşure ikram etkinliğinin açılış duasını Yazır Mahallesi Muhtarı Celalettin Doğan yaparken, aşureleri ise aşçı Osman Yerli hazırladı.

MUHARREM DURSUN

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.