Estonya maçı Türk Telekom Arenada

Estonya maçı Türk Telekom Arenada

A Milli Takımımızın 10 Ağustos Çarşamba günü Estonya ile oynayacağı özel maça Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena ev sahipliği yapacak

A Milli Takımımızın 10 Ağustos Çarşamba günü Estonya ile oynayacağı özel maça Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena ev sahipliği yapacak. Karşılaşma, saat 21.30'da başlayacak.A Milli Takım, Estonya maçı için 6 Ağustos 2011 Cumartesi saat 13.30'da Swissotel The Bosphorus'da kampa girecek.

Ümit milliler Belçika ile  özel maç oynayacak

Ümit Milli Takımımızın, Belçika ile 9 Ağustos tarihinde oynayacağı özel karşılaşmanın aday kadrosu ve kamp programı açıklandı. Karşılaşma TFF Riva Tesisleri'nde kamp yapacak olan Ümit Milli Takımı kafilesi 4 Ağustos Perşembe günü saat 19.00'da Riva Legend Hotel'de toplanacak.Milli Takım kafilesi, 8 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00'te Brüksel'e hareket edecek. Aynı gün maçın oynanacağı Oh Leuven Stadı'nda son antrenmanını yapacak olan Millilerimiz, 9 Ağustos Salı günü saat 20.00'de (TSİ) Oh Leuven Stadı'nda Belçika ile karşılaşacak. Kafile maçın ardından 10 Ağustos Çarşamba günü 11.15'te Brüksel'den İstanbul'a hareket edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.