Ertan Koç Şekersporda

Ertan Koç Şekersporda

Yeni sezon hazırlıklarının startını veren Konya Torku Şekerspor, Transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, dün Adana Demirsporun forveti Ertan Koçu renklerine bağladı

Yeni sezon hazırlıklarının startını veren Konya Torku Şekerspor, Transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, dün Adana Demirspor’un forveti Ertan Koç’u renklerine bağladı

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, geçtiğimiz gün başladığı yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Bir diğer taraftan da transfer çalışmalarına aralıksız devam eden yeşil-beyazlılar, dün Adana Demirspor’un forveti Ertan Koç ile iki yıllık sözleşmeye imza attı. Recep Konuk Tesisleri’nde çalışmalarına başlayan yeşil-beyazlılar günde çift idman yapıyor. Dün sabah teknik adam Metin Altınay nezaretinde ikinci çalışmasına çıkan temsilcimiz yaptığı düz koşularla günün ilk çalışmasını tamamladı. Akşam saatlerinde ikinci antrenmanını gerçekleştiren Şekerspor, yaptığı fizik kondisyon çalışması ile günü tamamladı. Ayrıca yeni transferlerin lisans işlemleri önümüzdeki günlerde tamamlanacak.

Yeşil-beyazlılar, bugün yapacağı çift idmanla yeni sezon çalışmalarını sürdürecek. Yapılan antrenmanlara yeni transfer Ahmet Güven dün katıldı. Ayrıca geçtiğimiz gün sağlık kontrolünden geçirilen futbolcular, Mehmet Balban, Ahmet Onay, İshak Çakmak, Gökahan Vuran, Burak Erin, Erken Serin, Ali Melih Özçelik, Ahmet Sabri Fener, Tanju Yavuz, Özgür Çelik, İlkay Mardıçlı, Kenan Karışık, Hüseyin İriç, Murat Dilek, Oğuz Gürbulak, Seçkin Bektaş ve Yusuf Akyel takımdaki yerleri aldılar.

Şekerspor’un yeni transferi Ertan Koc, 1987 İstanbul doğumlu. Ertan Koç, futbol altyapısını dört değişik kulüpte geçirdi. Agresif bir forvet olan Ertan iki sezonda 20 sarı kart gördü. 2 sezondur Sarıyerspor’un gol yükünü çeken Ertan Koç Turkcell Süper Lig’in birçok takımının dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle Fortis Türkiye Kupası’nda Bursaspor’a attığı 2 golle dikkatleri çekmiştir. 2008-2009 sezonunu 20 golle Gol Kralı olarak bitirdi. 2008-2009 sezonunda sözleşmesi sona eren Ertan 2009-2010 sezonunda kendisini 3 yıllığına Gaziantepspor’lu yapan sözleşmeye imza attı. 2010-2011 sezonunda Adana Demirspor’la anlaştı.

Ayrıca transfer çalışmalarını tamamlamanın hesaplarını yapan Şekerspor, bir solbek, bir orta saha birde forvet arkası oynayan kaliteli isimler almayı istiyor. Temsilcimizin anlaştığı futbolculardan Ankaraspor’un solbeki Hüseyin Yoğurtçu’da problem çıktı. Yoğurtçu’nun Kartalspor ile resmi sözleşmeye imza attığı gelen haberler arasında. Yaşanan bu gelişmelerin ardından yeniden bir solbek arayışı içine giren Şekerspor, kaliteli bir ismi renklerine bağlayarak bu problemini çözmek istiyor. Ayrıca Şekerspor Bilal Türkgüler ile anlaşmaya yakın.

Konya Şekerspor’un Teknik Direktörü Metin Altınay yapılan transferlerden memnun olduğunu söyledi. Metin Altınay yeni sezonda Bank Asya yükselmenin tek hedefleri olduğunu ifade etti. Altınay “Yeni sezonda hedefimiz kesinlikle şampiyonluk. Şekerspor’un 4 yıldır devam eden bir Bank Asya hayali var. İnşallah sezon sonunda bu hayali gerçekleştirmiş olacağız. Tabi gelen oyuncuların çoğunu tanıyorum. Burada ki oyuncuların birçoğu da eskiden tanıyorum. Ama ben her gittiğim takımda o takımın tüm oyuncularının karakterlerini tanıyarak başarı sağlamadım. Çalıştıkça daha iyi tanıyorsunuz. Burada ben ve yardımcılarım devreye giriyor. Öğrencilerimle aramda ki ilişkiyi iyi sağlamak için gerek ben gerekse yardımcılarım elimizden geleni yaparız. Kadromuza kattığımız oyuncuların bize çok faydası olacağını düşünüyorum. Aldığımız oyuncuların birkaçı benim eski öğrencilerimden zaten o yüzden bize çok şey katacaklarına inanıyorum. Transfer konusunda zaten ince eleyip sık dokuduğumuz için bize çok faydaları olacağından eminim. Onlar dışında bir iki oyuncu ile transferi kapatacağız. Yeni sezonda hedefimiz kesinlikle şampiyonluk” dedi.

Şekerspor, takım kadrosunu daha yukarılara çekmenin hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda Şekerspor, Konya ve Konya dışından gelen genç ve kaliteli isimleri, yapacağı seçmelerle A takıma kazandırmak istiyor. Yeşil-beyazlılar, yarın Şehit Muharrem Samur Sahası’nda futbolcu seçmeleri yapacak. Kulüp yetkililerinin verdiği bilgiye göre yapılacak olan seçmelere lisanslı ve lisanssız futbolcular katılabilecek. Teknik adam Metin Altınay nezaretinde yapılacak olan sonrasında beğenilen isimler yeşil-beyazlı renklere bağlanacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.