Eksiklerimiz var

Eksiklerimiz var

Osman Özdemir: Bu eksikleri giderme adına önümüzde yaklaşık 40 günlük bir süre var. Bu yeterli ve uzun bir süre. Bizim tek düşüncemiz Konyaspor'u hak ettiği yer olan Süper Lig'e taşımaktır

Osman Özdemir: Bu eksikleri giderme adına önümüzde yaklaşık 40 günlük bir süre var. Bu yeterli ve uzun bir süre. Bizim tek düşüncemiz Konyaspor'u hak ettiği yer olan Süper Lig'e taşımaktır

 

Konyaspor’un Kızılcahamam kampının çok iyi geçtiğini, futbolcular arasında kaynaşmanın sağlandığını ve takım olma yolunda önemli yol kat ettiklerini belirten Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, “takım olarak iyiye gidiyoruz” dedi.

Özdemir, Kızılcahamam kampını değerlendirerek, genç ve tecrübeli oyuncuların uyum sorununu ve ilk defa bir arada oynama problemini aşmaya başladıklarını belirtti. Lige kadar önlerinde ki dönemi en iyi şekilde değerlendireceklerini söyleyen teknik direktör Osman Özdemir açıklamasını şöyle sürdürdü..

"Ali Dere ve Gökhan Emreciksin dışında 25 oyuncudan oluşan kadroyla iyi bir çalışma dönemi yaşadık. Yeni bir araya gelen oyuncuların uyum sorunu yaşamamaları adına gayret gösterdik. Oynadığımız hazırlık maçları oldu. İran 1.Lig'inden Perspolis maçında fazla topa sahip olamasak da özellikle son Azal maçında oyuncularım genel anlamda istediklerimi sahaya yansıttılar. Top daha fazla bize kaldı, daha fazla pas yüzdesi ile oynadık, pozisyonlar bulduk ve bunları da değerlendirdik. Genel anlamda çalışmalardan ve oyuncularım iyi niyetinden memnunum. Tabi ki bu maçlar ölçü değil ama en azından ilerisi adına bizde iyi izler bıraktı diyebilirim. Eksiklerimiz var. Bu eksikleri giderme adına önümüzde yaklaşık 40 günlük bir süre var. Bu yeterli ve uzun bir süre. Tek düşüncemiz Konyaspor'u hak ettiği yer olan Süper Lig'e taşıma adına elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

Liglerin başlangıç tarihinin ileriye alınmasıyla Kızılcahamam kampını planlanan tarihten önce bitirerek oyunculara 5 gün izin verdiklerini belirten teknik direktör Osman Özdemir, üçüncü dönem hazırlıkları için de şunları söyledi.

"Biz hazırlıklarımızı 14 Ağustos'ta lig başlayacakmış gibi yapıyorduk. Ama erteleme kararının açıklanmasının ardından önümüzde yaklaşık 45 günlük bir ara oluştu. Bu arada zaten kamp ortamında olan oyuncularımızı daha fazla sıkmamak ve yoğun çalışma temposundan kurtulmalarını sağlamak amacıyla kampı erken tamamladık ve kendilerine 5 gün izin verdik. Erteleme kararı çalışma ortamı açısından bizi etkiledi ama oyuncuların kafa olarak dinlenmeleri ve rahatlamaları adına da iyi olduğunu söyleyebilirim. 2 Ağustos'ta Konya'da bir araya gelerek çalışmalarımıza başlayacağız. Tesislerimizde çalıştıktan sonra yine kısa süreli bir izin verip lig öncesi hazırlık maçlarının ağırlıklı olacağı bir kamp ve çalışma dönemine ağırlık vermek istiyoruz. Amacımız en hazır şekilde sezona başlamak." 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.