Davras kampı bitti

Davras kampı bitti

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Isparta Davrasta gerçekleştiren Konyasporda futbolculara iki gün izin verildi. Yeşil-beyazlıların ikinci etap kampı Çarşamba günü Kızılcahamamda başlayacak

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etabını Isparta Davras’ta gerçekleştiren Konyaspor’da futbolculara iki gün izin verildi. Yeşil-beyazlıların ikinci etap kampı Çarşamba günü Kızılcahamam’da başlayacak

 

 

Konyaspor’da lig hazırlıklarının 1. bölümü bitti. Futbolculara iki gün izin verildi. FİFA’nın verdiği transfere yasağı nedeniyle dış transfer yapamayan ve mevcut kadroyu gençlerle takviye ederek 2 Temmuz’da Isparta Davras’ta kampa giren yeşil-beyazlılar, 15 gün boyunca kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptılar. 32 futbolcudan oluşan kadroyla lige hazırlanan yeşili-beyazlı takımda, önceki akşam Davras Sirene Hotelde devam eden birinci etap kamp çalışmalarını akşam saatlerinde yaptığı günün ikinci antrenmanı ile sürdürdü. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmanda sakatlığı bulunan Selim Ay, fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde bir süre yürüyüş yaptıktan sonra salonda ve havuzda çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan, dar alanda top tekniğine dayalı pas çalışması ve çıkış koşularıyla devam eden antrenman, gruplar halinde oynanan çift kale maç ve tempolu koşu çalışmasının ardından açma-germe hareketleriyle sona erdi.

 

Kartallar dün de çift antrenmana yaptı.. sabah, Sirene hotelin sahasında 4 grup halinde ayak tenisi ve şut çalışması yapan yeşili-beyazlılar, dönüşümlü olarak gerçekleştirilen savunma-hücum üzerine kurulu top oyunu ile devam eden antrenmanı dinlenme koşusu ve açma-germe hareketleriyle tamamladı. Şut çalışmasında bileğinden sakatlanan kaleci Ercüment’e ise buz tedavisi uygulandı. Antrenmanda Selim takımdan ayrı olarak düz koşu yaparken, Ağrıları olan Gökhan Emreciksin ise çalışmayı yarıda bıraktı.   Akşam da  top çalışması yapan Kartallar, bugün sabah bir antrenman daha yaparak izine ayrılacak.. Bu arada, kadro 32’den muhtemelen 26’ya indirilecek.

 

Konyaspor’da ikinci döneme hazırlıkları iki günlük izinin ardından Çarşamba günü Kızılcahamam’da başlayacak. Konya’daki futbolcular aynı gün sabah Kızılcahamam’a giderek Patalya otelde kampa girecekler. Konya dışındaki futbolcularda Kızılcahamam’a gelerek kampa katılacaklar. Konyaspor’un şu an 32 kişilik kadrosunda şu futbolcular bulunmakta. Mariusz Pawelek, Ercüment Kafkasyalı, Onur Nazmi Terzioğlu, Ali Çiçek, Hakan Aslantaş, Tolga Ünlü, Rifat Erdem, Mustafa Sayan, Muhammed Yürükuslu, Abdullah Çoban, Alvaro Mejia Perez, Mahamoudou Kere, Selim Ay, Onur Uğlu, Erdinç Yavuz, Abdülkerim Bardakçı, Ali Karan, Ertuğrul Arslan, Serkan Şahin, Niyazi Nayernazlı, Feyyaz Belen, Abdülkerim Kılınç, Gökhan Emreciksin, Peter Grajciar, Ali Kireş, Emre Akdağ, Ali Dere, Marcin Robak, Serbay Yağız, Recep Aydın, Can Parlayan, Aykut Uluç.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.