Çumrada tekvando şenliği

Çumrada tekvando şenliği

Tekvando Federasyonu Konya temsilciliği 2011 yılı faaliyet programı dahilinde bulunan Yıldızlar ve gençler kulüpler şampiyonası bugün Çumrada başlıyor.

Pazar günü sona erecek müsabakalara çevre illerden de yaklaşık 300 sporcu katılması bekleniyor. Tekvando Federasyonu Konya Temsilcisi Hakkı Mermer Konya kulüpler şampiyonasına çevre illeri de davet ettiklerini de ifade etti. Mermer: “Çumra’da düzenleyeceğimiz Yıldızlar ve gençler kulüpler şampiyonasına çevre illerden de kulüplerimizi davet ettik. Çünkü onlar da bizleri bu tarz şampiyonalara davet ediyor. Bizde böyle bir şampiyonada kendilerini aramızda görmek istedik. Şampiyonanı bir şenlik havasında geçmesini arzuluyoruz. Şampiyonaya Konya kulüplerinin yanı sıra Antalya, Alanya, Adana, Mersin, Kayseri, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Karaman, Afyon illerinin kulüpleri de şampiyonaya katılacak. Güzel bir organizasyon olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Hakkı Mermer Konya tekvandosunun hiçbir zaman yerinde saymadığını her gün biraz daha üzerine koyarak geliştirdiğini ifade etti.  Mermer: “ Konya tekvandosu Türkiye’de ilk sıradadır. Bunun en büyük kanıtı. Konyalı spor adamı Metin Şahin’in tekvando branşının en tepesinde olmasıdır. Başkanımızın bize destekleri tekvando branşının Konya’da ki  popülaritesini daha da arttırıyor. Ülke tekvandosunun da  başarısı ortada. Metin Şahin gibi bir tekvandocu yetiştirdiği ve halen bizlerin öncüsü olan Kayhan Aytar hocama da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.