Buluşmada firmalar kendini tanıttı

Buluşmada firmalar kendini tanıttı

Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları hafta içi gerçekleştirilmesine rağmen büyük ilgi gördü. Firmalar, “Bu kadar katılım ve ilgi beklemiyorduk” dedi

Savunma Sanayii Başkanlığı ve Konya Sanayi Odası iş birliğiyle Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve 3 gün sürecek Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları sürüyor. Alanında etkin firmalarla yatırımcıları bir araya getiren bu etkinlikte firmalar da açtığı standlarla hem kendini tanıtıyor hem de iş kapasitesini geliştirmek adına sektörün paydaşlarıyla görüşmeler yapıyor.

ULUSAL MARKA HALİNE GELMEYİ HEDEFLİYORUZ

Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları Fuarında en dikkat çeken firmalardan biri Sıtkı Başaran Otom. İmal. Paz. İth. İhr. San ve Tic. Ltd. Şti oldu.

2-1-1200x800.jpg

Firma çalışmaları hakkında gazetemize bilgiler veren Sıtkı Başaran Otom. İmal. Paz. İth. İhr. San ve Tic. Ltd. Şti Üretim Müdürü Mustafa Büyükarmutcu, “1974 yılında ticaret hayatına adım atan Sıtkı Başaran Otomotiv, 1990 yılında kurumsallaşarak, Sıtkı Başaran Otom. Ltd. Şti adı altında hidrolik hortum, rakor ve bağlantı elemanları satışına başlamış ve çalışmalarına ivme kazandırmıştır” dedi. Rekor satışını yapmış olduğu ürünlerin 2005 yılında seri üretimine başlandığını da ifade eden Büyükarmutcu, daha sonra şunları dile getirdi: “Yeni üretim tesisleri uzman sanayisinde bir fabrika kurarak, müşteri memnuniyeti noktasında çok daha etkin bir üretim anlayışını da planlamıştır. Hortum rakorları, T ve dirsek rakorlar, Camlok, dorse bağlantı elemanları ürünleri başta olmak üzere hemen hemen bütün bağlantı elemanlarını içeren bir ürün yelpazesine sahiptir. Firmamız ulusal bir marka haline gelmeyi hedeflemektedir.”

2-4-1200x800.jpg

BEYŞEHİR'İN BİR NUMARALI TEDARİKÇİSİYİZ

PAŞA ÇELİK Genel Müdürü Ahmet Çıkınlar, “PAŞA ÇELİK Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 1989 yılında Konya-karatay sanayisinde kurulmuş, ticaretine demir-çelik ürünleri ile başlamış ve değişen pazar talepleri doğrultusunda ürün çeşitliliğini zaman içerisinde arttırarak ülkemizin bütün bölgelerine ulaşan güvenilir bir çelik tedarikçisi olmuştur” dedi.

2-3-1200x800.jpg “Kare,yuvarlak,boru,yassı çelik ürünlerinin yanında özel çekim çeliklerde de Kaliteli ve geniş ürün yelpazesi ile Türkiye ‘nin farklı sektörlerine hizmet vermekteyiz” diyen Çıkınlar, “Paşa Çelik, Memnun müşteri ilkesini şiar edinen yöneticileri,mühendisleri,ofis ve depo personelleri ile sektörün beklentilerini doğru algılayıp bu beklentileri yerine getirmeyi amaçlamıştır. Günümüzde Konya Büsan Özel Organize Sanayisinde 6 bin 500 metre kare açık 3 bin 500 metre kare depo , 600 metre kare idari merkezi ve 10 bin tonu bulan stokları ile hizmetine devam etmektedir” şeklinde konuştu. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan PAŞA ÇELİK Genel Müdürü Ahmet Çıkınlar, “Organizasyon, hafta içi gerçekleştirilmesine rağmen güzel gidiyor. Katılım çok iyi. Bu kadarını beklemiyorduk doğrusu. İyi gidiyor, memnunuz. Beyşehir'in bir numaralı tedarikçisiyiz” dedi.

SAİT ÇELİK

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.