Bmw Motorları Da Supsan’ı Tercih Etti

Bmw Motorları Da Supsan’ı Tercih Etti

Motor supap şirketi Supsan, Porsche ve Ferrari’nin ardından BMW’yi de müşteri ağına kattı.

Motor supap şirketi Supsan, Porsche ve Ferrari’nin ardından BMW’yi de müşteri ağına kattı. BMW ekibinin denetimlerinden tam not alan şirket, Alman otomobil devinin tedarikçilerinden oldu.

Senede ortalama 10 milyon adet supap üreten Supsan’ın Genel Müdürü Salih Alson, “Hatlarımızın tamamını yeniledik. 2 gün alan denetimler dahilinde incelenen 40 kriterin tamamı yeşil durumda. Bu bizim için oldukça önemli. BMW, Supsan ürünlerinin otomobillerinde kullanılacak kadar kalifiye olduğunu belgelemiş oldu. Böylece biz, artık tüm BMW motorlarına supap verebilme hakkını elde ettik. Şu aşamada Ferrari, Mercedes Benz, Volkswagen, Fiat, JCB, Ford, Iveco, Daf, Volvo, Renault, Dacia, Nissan, Peugoet, Volvo Penta, IsottaFraschini, VM Motori, Detroit Diesel, GM, Chrysler, John Deere, Porsche, Bentley, Aston Martin marka otomobillerin yanı sıra BMW’nin de tedarikçisi konumundayız.” dedi.

Üretici firmalarının denetimlerinin kolay olmadığını belirten Alson, Eaton SRL lisansı ile satış yaptıklarını dile getirirken, “Aralarında İtalya, Fransa, Almanya ve ABD’nin de bulunduğu önemli ülkelerin yanında Rusya, Hollanda ve çevre ülkelere ihracat yapıyoruz. Senede 10 milyon adedi bulan üretim kapasitemiz ile Türkiye’nin en büyük supap üreticisiyiz. “ ifadelerini kullandı.” Supsan’ın butik çalışan bir firma olduğunu aktaran Alson, 130 adet makinenin bulunduğu üretim alanında imal edilen supapların 40 ayrı işlemden geçtiğini vurguladı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.