Belediyeden Akşehir takımlarına destek

Belediyeden Akşehir takımlarına destek

Futbol 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan üç Akşehir takımına da Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul sahip çıktı

Futbol 1. Amatör Küme’de mücadele edecek olan üç Akşehir takımına da Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul sahip çıktı. Amatör olarak bu takımlara destek vereceğini söyleyen Oğul, “Belki nakdi yardım değil ama malzeme olarak her zaman yanlarındayız” dedi. Uzun bir aradan sonra tekrar Futbol 1. Amatör Küme’de boy gösterecek olan üç Akşehir takımı için değerlendirmelerde bulunan Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, başta Akşehir Belediye Kültürspor olmak üzere tüm amatör takımlara eşit mesafede olduklarını söyledi.

 

Amatör bazda her takıma yardımcı olacağını ifade eden Abdülkadir Oğul; “Yeni sezonda üç Akşehir takımı 1. Küme’de mücadele edecek ki, bu önemli bir olay. Takımları birleştirme gibi bir düşüncem yok, çünkü rekabet her zaman kaliteyi de beraberinde getirir. Keşke üçten fazla takım olsa, bu durum beni memnun eder. Sporu amatörce yapmak için destek amacıyla kapıma gelen hiç kimseyi çevirmedim. En kötü ihtimalle malzeme yardımında bulundum. Zaten düşüncem ve felsefem, amatörce bu işi yürütenlere karınca kararınca belediye bütçesi elverdiğince katkıda bulunmaktır. Hangi spor branşı olursa olsun, hepsini desteklerim” dedi.

 

Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, en geç Ekim ayı başında bitmesi planlanan Aqua Park için de, “Türkiye’nin en önemli aqua parklarından birisi olacak. Hatta Antalya haricinde hiçbir şehirde olmayan büyüklükteki bu parkta, yüzme havuzundan tutun da basketbol sahaları ve tenis kortlara kadar birçok branşta faaliyet gösterilecek. Tek sıkıntımız olan antrenör sıkıntısını da, bir şekilde çözeceğiz. Çok yakında Akşehir spor yönüyle de Türkiye’ye adını duyuracaktır” açıklamasında bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.