BAL Liginde maraton derbiyle açılıyor

BAL Liginde maraton derbiyle açılıyor

Geçtiğimiz fikstür çekimi yapılan Futbol BAL Liginde 2011-2012 sezonu gelecek hafta başlarken, temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor ile Selçuklu Belediyespor, ilk hafta Konya derbisinde karşı karş

Geçtiğimiz fikstür çekimi yapılan Futbol BAL Liginde 2011-2012 sezonu gelecek hafta başlarken, temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor ile Selçuklu Belediyespor, ilk hafta Konya derbisinde karşı karşıya gelecek. Bu maç 1 veya 2 Ekim tarihinde Sarayönü’nde oynanırken, diğer temsilcimiz Beyşehir Belediyespor ilk maçında kendi evinde 2 Ekim’de Isparta İl Özel İdarespor’u konuk edecek. Her üç temsilcimizin ligin başında nasıl bir sonuç alacakları, merakla bekleniyor.

 

Geçtiğimiz sezon ilk defa düzenlenen Bölgesel Amatör Lig’de Konya’dan 3 takımın katılacağı ligde çevre illerden katılacak. Lig’de yer alan takımlar şunlar: Mersin: Toroslar Belediyespor, Bozyazı Belediyespor, Nevşehir, Nevşehir Spor Gençlik. Niğde, Niğde Belediyespor. Aksaray, 68 Yeni Aksaray Spor. Karaman, Karaman Gençlerbirliği Gençlik Ve Spor. Antalya, Demre Belediyespor, Kumluca Belediyespor Manavgat Belediyespor. Konya’dan ise Sarayönü Belediyespor 2. sezonu yaşarken, Çatalhöyük Çumra Belediyespor ve Konya Gençlerbirliği’nin yerine lige katılan Selçuklu Belediyespor ve Beyşehir Belediyespor ilk sezonlarını geçirecek.

 

MERHABA

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.