Aziz Yıldırım'ı yerden yere vurdu

Aziz Yıldırım'ı yerden yere vurdu

Beyaz Futbol programına Ercan Saatçi ve Sinan Engin arasında geçen diyaloglar damgasını vurdu.

Fenerbahçe'yi her ortamda savunan Ercan Saatçi ile Sinan Engin arasında yaşanan bu dialog herkesi şaşırttı. Buna göre; Ercan Saatçi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı yerden yere vururken BJK'li eski yönetici ve spor yorumcusu Sinan Engin Aziz Yıldırım'a sahip çıktı.
 
''F.BAHÇE DİKTATÖRLÜK VE FAŞİZİMLE YÖNETİLEMEZ''

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Alex konusundaki tavrını eleştiren Ercan Saatçi "Fenerbahçe diktatörlük ve faşizmle yönetilemez" dedi.

''BU YÖNETİM BİÇİMİ DİKTATÖRLÜKTÜR'' 
Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la oynadığı maç öncesi Alex'le ilgili materyallerin stada alınmaması Fenerbahçeli spor yazarı Ercan Saatçi'yi kızdırdı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Alex'e karşı aldığı tavrı eleştiren Saatçi "Eleştiri yapanlar yasaklansın, onları buraya almayın denirse bu yönetim biçimi diktatörlüktür. Bunun ismi budur ve bu faşizmdir" dedi.

''ÖZGÜR FENERBAHÇE'Yİ İSTİYORUM'' 
Ercan Saatçi'nin sözlerine Ahmet Çakar da destek vererek "Fenerbahçe 12 Eylül zihniyetiyle yönetilemez. Özgür Fenerbahçe'yi istiyorum" şeklinde konuştu.

ALEX'İN KAFASINI AZİZ BAŞKAN MI KOPARDI?
Ercan Saatçi, Alex 'in gönderilmesinin Aykut Kocaman'ın isteği üzerine olmadığını ifade ederken "Bu Aziz Yıldırım'ın isteğidir" dedi. Sinan Engin ise Ercan Saatçi'ye dönerek "Aziz Yıldırım mı Alex in kafasını kopardı diyorsun kardeşim?" sorusunu yöneltti. Ercan Saatçi ise Alex'in gönderilmesinin "teknik" bir durum olmadığını savunurken, "Aykut Kocaman taraftarın önüne atılmıştır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.