Akyürekten Durali Yıldıza altın ödülü

Akyürekten Durali Yıldıza altın ödülü

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye ve Balkan Şampiyonu olan Konya Büyükşehir Belediyesporlu Durali Yıldızı altınla ödüllendirdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye ve Balkan Şampiyonu olan Konya Büyükşehir Belediyesporlu Durali Yıldız’ı altınla ödüllendirdi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya Büyükşehir Belediyespor’un şampiyon sporcusu Durali Yıldız’ı altınla ödüllendirdi.  Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Eylül Ayı Olağan Toplantısı’na katılan Konya Büyükşehir Belediyesporlu Durali Yıldız, insanın istedikten sonra başaramayacağı hiçbir şey olmadığını söyledi. 58 yaşında olmasına rağmen genç sporculara örnek olmaya çalıştığını kaydeden Yıldız, 1.500 ve 3.000 metrede Türkiye Şampiyonluğu ve Türkiye rekoru, 3.000 metrede Balkan Şampiyonluğu ve Balkan rekorunun kendisine ait olduğunu, bundan sonraki hedefinin Avrupa ve dünya rekorları olduğunu ifade etti.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, başarıları ve azimli çalışmasıyla örnek bir sporcu olan Durali Yıldız’a belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. Yıldız’ın azim ve kararlılıkla hem mesleğini yapıp aile kurduğunu, hem de 58 yaşında Konya’ya ve Türkiye’ye madalyalar kazandırdığını hatırlatan Başkan Akyürek, başarılı sporcuyu tebrik ederek katılacağı şampiyonalarda başarılar diledi. Başkan Akyürek daha sonra Durali Yıldız’ı tam altın takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.