AKINSOFT'a sektörün parlayan yıldızı ödülü

AKINSOFT'a sektörün parlayan yıldızı ödülü

Bilişim Sektörü Dernekleri Federasyonu, Bilişim Sektörü Derneği ve Bilişim Sanayicileri Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği, 12 ilde yapılması planlanan, toplantıların ilki 12 Mart'ta Konya'da gerçekleşti.

Konya Ticaret Odası Seminer salonunda gerçekleşen seminere Konya Milletvekili Hasan Angı, TÜBİFED, TÜBİDER, TÜBİSAD, KOBİD başkanları ve üyeleri katıldı. Toplantıda bilişim sektöründeki sorunlar tartışıldı. Toplantıya, bilişim sektöründe faliyet gösteren firma yöneticileri katılırken yazılım sektörünün öncü ismi AKINSOFT da davetli firmalar arasında yer aldı. “Bizden Başarı Hikayeleri” bölümünde AKINSOFT'a yer verildi. AKINSOFT başarı hikayesini AKINSOFT Karadeniz ve Güney Marmara Bölge Müdürü Dilek Ateş sundu. Yaklaşık 150 kişinin katıldığı seminerde sektörde dövizden Türk Lirasına geçilmesi, garanti şartları ve satış sonrası hizmetler, mesleki standartlar, eğitimler ve sertifikasyonlar ile kanalın mağazalarla rekabette sorunu gibi sektörün önemli konularının ele alındı.

Toplantının sonunda Sektörün Parlayan Yıldızı 2009 Onur Ödülü AKINSOFT adına  AKINSOFT Karadeniz ve Güney Marmara Bölge Müdürü Dilek Ateş'e verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.