Aka ve Alper aileleri akraba oldu

Aka ve Alper aileleri akraba oldu

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Aka, kızını evlendirdi. Ayşe ve Ahmet Aka çiftçinin kızları Şeyma ile Ayşe ve Saim Alper çiftinin oğulları çiftinin oğulları Enes, bir ömür boyu mutluluğa 'evet' diyerek, dünyaevine girdi.

Saadet Partisi Karatay İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Aka, kızını evlendirdi. Ayşe ve Ahmet Aka çiftçinin kızları Şeyma ile Ayşe ve Saim Alper çiftinin oğulları çiftinin oğulları Enes, bir ömür boyu mutluluğa 'evet' diyerek, dünyaevine girdi. Genç çiftin nikahı Karatay Belediyesi'nde kıyıldı. Çiftlerin nikah şahitleri ise Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Lütfi Yalman ve İş İnsanı Abidin Taşkazan oldu.

452007597-791988229777743-5949433016841648309-n.jpg

Nikâh merasimine Aka ve Alper ailelerinin akrabaları, yakınları, sevenleri, dostları, Saadet Partisi yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Her iki ailenin büyükleri de nikâha gelen davetlileri kapıda tek tek karşılayarak, tebrikleri kabul etti. Merhaba Gazetesi olarak Şeyma ve Enes çiftine mutluluklar diler, Aka ve Alper ailelerini de tebrik ederiz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.