2. Lig 10 Eylülde başlayacak

2. Lig 10 Eylülde başlayacak

Daha önce 4 Eylülde başlayacağı açıklanan Spor Toto 2. Ligin başlama tarihi 1 hafta ileriye alındı.

Daha önce 4 Eylülde başlayacağı açıklanan Spor Toto 2. Lig’in başlama tarihi 1 hafta ileriye alındı. TFF’den yapılan açıklamada Spor Toto 2. Ligin 10 Eylülde başlayacağı açıklandı

 

 

Spor Toto 2. Lig'de 2011-12 sezonu 10 Eylül 2011'de başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, daha önce 4 Eylül tarihinde başlayacağı açıklanan Spor Toto 2. Lig'de 2011-2012 sezonunun 10 Eylül'de başlamasına karar verildiği bildirildi.

 

Açıklamada, Spor Toto 3. Lig'de ise 2011-2012 sezonunun, daha önceden açıklandığı gibi 28 Ağustos 2011 tarihinde başlayacağı kaydedildi. Torku Şekersporda ise 2. kamp dönemi Kocaeli Kartepe’de devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip 17 günlük kampa sürecinde hazırlık maçları oynayacak.  Ancak takımlarla yapılan görüşmelerde birçok takımın hazırlık maçı yapmaya sıcak bakmadığı bunun en büyük nedeni olarak karşılaşmaların iddia bültenine alınmaması olarak gösterildiği ifade edildi.  Günde çift idman yapan Torku Şekerspor oynayacağı hazırlık maçları ile eksiklerini görecek. Yeşil-beyazlı ekip yaklaşık 17 gün sürecek kampta bol bol hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay 2. etap çalışmalarında bol bol hazırlık maçı oynamak istediklerini ve burada kamp yapan diğer takımlarla görüşerek özel maçlar oynayacaklarını ifade etti. Hazırlık maçı oynanacak öncelikli takımlar arasında Bandırmaspor ve Turgutluspor bulunuyor Altınay,“Kocaeli Kartepe kampımız yaklaşık 17 gün sürecek. Bu süre içinde tek hedefimiz en az 5-6 takımla hazırlık maçı oynamak. Konya’ya döndükten sonra da çevre illerden veya Konya içinden birkaç takımla daha hazırlık maçı oynamayı düşünüyoruz. Tek düşüncemiz lige iyi bir başlangıç yaparak, bu sezon Bank Asya 1. Lig hedefini gerçekleştirmek. Kesin olmamakla birlikte, sanırım Kartepe’deki ilk hazırlık maçını Bandırmaspor ya da Turgutluspor takımlarından birisiyle Cuma günü oynayacağız. Görüşmelerimiz sürüyor” dedi. transfer çalışmalarının da devam ettiğini ifade Metin Altınay “Bir forvet arkası ve bir sağ kanat oyuncusu alarak transferi noktalayacağız. Bu mevkiler için Orduspor, Göztepespor ve Manisaspor gibi takımların bazı futbolcuları ile temaslarımız devam ediyor” diye konuştu  Şekerspor’un Kartepe kampında 26 oyuncu bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.