1. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi İstanbul’da Toplanıyor

1. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi İstanbul’da Toplanıyor

Türkiye'deki aile işletmelerini bir çatı altında toplayan Türkiye Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER), 29-30 Kasım 2013 tarihlerinde İstanbul'da 1.

Türkiye'deki aile işletmelerini bir çatı altında toplayan Türkiye Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER), 29-30 Kasım 2013 tarihlerinde İstanbul'da 1. Ulusal Aile İşletmeleri Zirvesi düzenleyecek. TAİDER Başkanı ve İnci Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şerife İnci Eren, Tarabya Otel’de “Aile Birlik, İşletme Sürdürülebilirlik” temasıyla yapılacak zirve hakkında, İzmir’de gazetede ve televizyon temsilcilerine bilgi verdi.

Derneğin birinci yılında önemli bir zirveye evsahipliği yapacağını belirten Eren, "Birinci yaşını kutlayan derneğimiz, 30 ülkede örgütlenmiş Family Business Network International (FBN)–Uluslararası Aile Şirketleri İletişim Ağı)'nın Türkiye paydaşı olarak faaliyet gösteriyor. Biz aile işletmelerinin sürdürülebilir büyümesine giden yoldaki yapı taşlarını birlikte şekillendirmek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. İki gün sürecek zirvede, altı tane oturum olacak. Borusan Holding CEO’su Agah Uğur ve Eti Grup Yönetim Kurulu Başkanı Firuzhan Kanatlı, gelecek nesillere yönelik “Kuşaklar Arası Geçiş” konulu çalıştaya katılacak. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.