Zorlu maraton ağır geçti

Zorlu maraton ağır geçti

Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, 2-0 mağlup oldukları Bursaspor maçı sonrası yayın kuruluş olan Lig TV'ye açıklamalarda bulundu

2-0 mağlup oldukları Bursaspor maçı sonrası yayın kuruluş olan Lig TV'ye açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, “Her hafta üstüne basarak söylemeye çalışıyorum esasında, geride bıraktığımız bir ay içinde en zor maçları ve en zor haftaları yaşayacaktık. Beklediğimizden daha ağır geçti diyebilirim. Oyun ve skorlar açısından" dedi.

HER ŞEY YOLUNDA GİDİYORDU

Maça kaptırdıkları topların damga vurduğunu kaydeden Kocaman konuşmasını şöyle sonlandırdı: "Karşılaşmanını hemen başında ve ikinci yarının ilk dakikalarında yaşadığımız baskıyı ortadan kaldırdıktan sonra oyun istediğimiz gibi geçti diyebilirim. Taki gole kadar. Oyun içinde bizim adımıza damga vuran şey kaptırdığımız toplar oldu. Hücuma çıkarken yada hücumda ilerde dakikalarda kaptırdığımız toplar sıkıtı yaşattı ve nitekim onlardan bir tanesinde gol yedik. Oyunda rakibimizin elde ettiği skorda da öncesinde de bizim ayağımızdaki toplar etkili oldu. 70’e kadar herşey yolunda gidiyordu. Oyunun kontrolünü elimizde tutuyorduk. Ve ne yazık kı kalemizde golü gördükten sonra şu sıralar bunu çevirebilecek gücümüz yok. Bu sürecin sonlanmasını bekliyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.