Çınar Eğitim başarı  odaklı hizmet veriyor

Çınar Eğitim başarı odaklı hizmet veriyor

Selçuklu Yazır’da öğrencileri sınavlara hazırlayan Çınar Özel Öğretim Kursu, VİP sınıflarda başarı odaklı eğitim hizmeti vermeye devam ediyor.

Sınavlara öğrencileri VİP sınıflarda hazırladıkları kaydeden Çınar Özel Öğretim Kurusu Kurucu Müdürü Muhsin Yaşar, “Selçuklu Yazır’da 5 yıldır öğrencilerimizi sınavlara hazırlamaktayız. Bahçeli müstakil bir yerleşkede olan kursumuzda, gürültüden uzak sessiz ve sakin ortamda girişte sizi karşılayan ve yönlendiren güler yüzlü halkla ilişkiler elemanımızla, VİP Sınıflarda Yükseköğretim Kurumları Sınavına(YKS) özel dersler vermekteyiz. Profesyonel ve deneyimli kadromuzla eğitim hizmeti verirken, geleceğimizin emanetçisi olan çocuklarımızı sınava hazırlıyoruz. Kurs olarak, VİP Sınıflardaki eğitim hizmetimizin yanı sıra özel bire bir, güncel yayınlarla deneme sınavlarıyla birlikte koçluk ve rehberlik hizmeti de sunuyoruz.

whatsapp-image-2024-07-29-at-15-07-50.jpeg

Öğrencilerimizin YKS’ de başarılarına başarı katması için elimizden gelen yapmaya devam ediyoruz” dedi. Muhsin Yaşar Çınar Özel Öğretim Kursu olarak geleceğin çınarları filizken yetişir anlayışıyla hareket ettiklerini ifade ederek, “Kurs olarak öğrencilerimizi geleceğin çınarları filizken yetişir anlayışı içinde hareket ediyoruz. Sınavlara hazırlık kayıtlarımız devam ediyor. Sınav hazırlığı sürecinde birebir eğitim, özel dersler, okula destek programlarımızın yanında özel ve günlük ve haftalık takip programlarımızla uzman kadromuzla hedef odaklı bir eğitim vererek, başarılarına bir yenisini eklemek için etkin bir çalışma sergiliyoruz. Öğrencilerimize bir başkasının gösterdiği başarıyı kendilerinin de gösterebileceklerini inancını vermekteyiz. Başarının yolunun da inanmaktan, programlı, hedef odaklı bir çalışma sayesinde gerçekleşeceğini söylüyoruz. Çınar Özel Öğretim Kursu olarak amacımız, öğrencilerimizin başarılarını arttırmaktır. Yolunuz Yazır Mahallesine düşerse Çınar Özel Öğretim Kursuna uğramadan geçmeyin. Sizleri misafir etmekten mutluluk duyarız” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.