Zor bir rakip daha

Zor bir rakip daha

Ligin ikinci yarısında ilk 4 haftada birbirinden zorlu maçlara çıkan Anadolu Selçukspor, evinde bir zor rakibi daha ağırlayacak. Yavru Kartal, pazar günü İstanbulspor ile Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, pazar günü zorlu bir maça daha çıkacak. Ligin 22.hafta maçında Anadolu Selçukspor, Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda İstanbulspor'u ağırlayacak. Ligin ikinci yarısında çıktığı ilk 4 maçta puanla tanışamayan yeşil-beyazlılar, pazar günü İstanbulspor'dan puan kopartarak puanla tanışmak istiyor.

HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Haftasonu evinde İstanbulspor'u ağırlayacak olan, Anadolu Selçukspor karşılaşmanın hazırlıklarını Karatay Belediyesi Mehmet Tevfik Lav Tesisleri'nde sürdürüyor. Yavru Kartal'ın evinde gösterdiği performans Konyalı sporseverleri hayal kırıklığını yaşattı. Yeşil-beyazlılar, Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda  çıktığı 10 maçta; 5 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Yavru Kartal evinde çıktığı 10 maçta 16 puan toplamayı başardı. Anadolu Selçukspor, pazar günü İstanbulspor'u yenerek çıkışa geçmek istiyor.

RÖVANŞI ALMAK İSTİYOR

Spor Toto 2.Lig'in ilk yarısında rakibine 5-1 mağlup olarak ağır bir mağlubiyet alan Anadolu  Selçukspor, pazar günü evinde İstanbulspor'u yenerek rövanşı almak istiyor. Teknik direktör Cenk Özcan, oyuncularını sık sık uyarılarda bulunarak maçın önemine değiniyor.

DEPLASMANDA 14 PUAN TOPLADI

Öte yandan pazar günü Anadolu Selçukspor'a konuk olacak olan İstanbulspor, deplasmanda  iyi bir performans sergilemiyor. Siyah-sarılılar, ligde deplasmanda çıktığı 11 maçta; 5 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 4 galibiyet aldı. İstanbulspor deplasmanda çıktığı 14 puan topladı.

İSTANBUL'DA İKİ KONYALI İSİM

Anadolu Selçukspor'un pazar günü evinde ağırlayacağı İstanbulspor maçında tanıdık isimler teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın forma şansı tanıması halinde Yavru Kartal'a karşı forma giyecek. İstanbulspor'un kadrosunda iki Konyalı isim bulunuyor. Yaz transfer döneminde Atiker Konyaspor'dan kiralık olarak İstanbulspor'un yolunu tutan; Yunus Emre Yalçın ve Ömer Esenkaya teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın forma şansı tanıması halinde Anadolu Selçukspor'a karşı forma giyecek ve aylar sonra Atatürk Stadyumu çimlerine dönecek.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.