Zehir Taciri Bir Kişi Tutuklandı

Zehir Taciri Bir Kişi Tutuklandı

Yozgat’ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonda bir miktar uyuşturucu ve uyuşturucu haplar ele geçirdi. Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı, birisi tutuklanarak ceza evine gönderildi.Yerköy’de polis...

Yozgat’ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonda bir miktar uyuşturucu ve uyuşturucu haplar ele geçirdi. Olayla ilgili iki şüpheli gözaltına alındı, birisi tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Yerköy’de polis ekipleri, 100. Yıl mahallesi TOKİ konutları yanında bulunan Et Balık Kurumu'na ait tamamlanmamış metruk bina içerisinde uyuşturucu madde alım satımı yapıldığı bilgisine ulaştı. Ekipler, belirlenen adrese yaptıkları operasyonda İ.B. ve Ç.S., isimli şüphelileri bulundukları binanın ikinci katın boşluğundan ellerinde bulunan bazı maddeleri attıklarını gördü. Bina içerisinde yaşanan kovalama ve arbede sonucu 2 şüpheli gözaltına alındı. Bina içerisinde narkotik köpekleriyle yapılan aramada kağıt parçasına sarılı 45 gr. esrar maddesi, esrar kulanım malzemeleri ile birlikte 28 adet uyuşturucu içerikli hap ele geçirdi.

Ayrıca İ.B. isimli şahsın ikametinde savcılık kararı ile yapılan aramada ise 104 gr esrar, 1 adet ruhsatsız kuru sıkı tabanca ve 3 adet mermi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Ç.S. isimli şüpheli serbest bırakılırken İ.B. isimli şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.