Zafer Partili Dikici’den Merhaba’ya ziyaret

Zafer Partili Dikici’den Merhaba’ya ziyaret

Zafer Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Dikici ve beraberindeki heyet, Merhaba Gazetesi’ni ziyaret etti.

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken’le bir araya gelen Zafer Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Dikici, Konya’nın sorunlarını bildiklerini ve problemleri çözeceklerini kaydetti.

Dikici, “Muhalefet düzgün bir şekilde muhalefet görevini yapsaydı konuştuğumuz sorunlar olmazdı. Vatandaşlar her şeyden şikayetçi. Eğitimde olan kalitenin düştüğünü herkes rahatlıkla görebiliyor. Ekonomide olan sorunlar vatandaşın canını yakıyor. Hiç kimse mutlu değil. Mutlu olmayan insan düşünemiyor. Düşünemediği için üretemiyor. Mülteci sorunu gerçekten Türkiye’nin beka sorunu olduğunu belirtiyoruz. Yerel yönetimlerde göreve geldiğimizde mülteci sorununu çözüme kavuşacak. Son zamanlarda uyuşturucu sorunu da ön plana çıkıyor. Bunların hızlı bir şekilde çözülmesi lazım. Bizler Konya’da bu konunun üzerine gideceğiz. Yerel yönetimlerde olan tüm sorunları çözeceğiz” dedi.

Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Ahmet Dikici’ye başarılar diledi.

ALİ GÖZEN

Kaynak:ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.